Opublikowano 23 Stycznia 201412 l no właśnie coś mi za dokładnie siedzi jak na laminat - dlatego pytam
Opublikowano 23 Stycznia 201412 l panowie światło stopu które jest w zwykłej lotce podejdzie do lotki s line oczywiście w avancie?
Opublikowano 23 Stycznia 201412 l panowie światło stopu które jest w zwykłej lotce podejdzie do lotki s line oczywiście w avancie? Niema zwykłej lotki...
Opublikowano 23 Stycznia 201412 l wiesz mam sedana to nie ogarniam typowych gratów do avanta czyli od tego plastiku który jest przyklejony w zwykłej wersji do szyby
Opublikowano 23 Stycznia 201412 l wiesz mam sedana to nie ogarniam typowych gratów do avanta czyli od tego plastiku który jest przyklejony w zwykłej wersji do szyby Na to przyklejasz lotkę i tyle
Opublikowano 23 Stycznia 201412 l i wtedy światło stopu będzie widoczne jak ten zwykły plastik zostanie i lotkę s line się przyklej na to tak?
Opublikowano 23 Stycznia 201412 l i wtedy światło stopu będzie widoczne jak ten zwykły plastik zostanie i lotkę s line się przyklej na to tak? tak:wink:
Opublikowano 23 Stycznia 201412 l domin jak szeroką masz felge na przodzie? ile J i jakie ET? 8,5 ET30 ale z tym 8,5 nie jestem do konca pewien bo moze i 9 musze luknac:eusathink:
Opublikowano 23 Stycznia 201412 l Pozdrowienia z Zieleńca:beer:http://img.tapatalk.com/d/14/01/23/e7umydun.jpg :drinks: kurde mrozi i idzie coraz bardziej w dół
Opublikowano 23 Stycznia 201412 l Noo to dałeś ognia jak na "oślej" jeździłeś To był mój pierwszy raz z nartami na nogach Stok był taki stromy, że musiałem butelkę puścić, żeby wiedzieć w którą stronę jechać
Opublikowano 23 Stycznia 201412 l Eee to przepraszam jak z butelka jeździłeś to szacun ja butelki dopiero otwieram po.....
Opublikowano 23 Stycznia 201412 l Panowie występował panel od regulacji świateł plus drl ? Czy tylko panel regulacji świateł plus clh ? Wysłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 4