Opublikowano 4 Kwietnia 201412 l Pany listwy drzwiowe poczebne jak 1:1 wymieniamy to zaraz babe wysyłam z narzędziami do fury
Opublikowano 4 Kwietnia 201412 l Najlepiej czorne albo seria no to mam serie - to co, 1:1? bo kobita już z kluczami czeka na decyzje
Opublikowano 4 Kwietnia 201412 l Ale to dajesz ją z kluczami z listwami?? a chcesz to ją bierz, spokój będzie
Opublikowano 4 Kwietnia 201412 l Ale to dajesz ją z kluczami z listwami?? a chcesz to ją bierz, spokój będzie A piwnicę posprząta?:-)
Opublikowano 4 Kwietnia 201412 l Ale to dajesz ją z kluczami z listwami?? a chcesz to ją bierz, spokój będzie A piwnicę posprząta?:-) o panie, jajecznice z podłogi będziesz mógł jeść
Opublikowano 4 Kwietnia 201412 l Ale to dajesz ją z kluczami z listwami?? a chcesz to ją bierz, spokój będzie A piwnicę posprząta?:-) o panie, jajecznice z podłogi będziesz mógł jeść zaczyna się mnie ten interes. Przestaje podobać. Jakas mina chyba
Opublikowano 4 Kwietnia 201412 l Ale to dajesz ją z kluczami z listwami?? a chcesz to ją bierz, spokój będzie A piwnicę posprząta?:-) Ile za te listwy esowe chcesz?
Opublikowano 4 Kwietnia 201412 l dam Ci za te esowe listwy, s-line + zwykłe i na flachę DOBRĄ A Ty co się wpier między vodke a zakąske?
Opublikowano 4 Kwietnia 201412 l dam Ci za te esowe listwy, s-line + zwykłe i na flachę DOBRĄ A Ty co się wpier między vodke a zakąske? :przebiegly:
Opublikowano 4 Kwietnia 201412 l dam Ci za te esowe listwy, s-line + zwykłe i na flachę DOBRĄ A Ty co się wpier między vodke a zakąske? :przebiegly: osz Ty ryju kaprawy - ja tu już grunt pod interes za zwykłe listwy i babe zrobił, a ten mi tu pier**li cały interes łocapa sprawdził?