Opublikowano 5 Kwietnia 201412 l Artur jak tam fotki ? Moni zzgrała podaj adres na PW to w tygodniu puszcze pena a tak na marginesie co tu taka stypa przy piatku
Opublikowano 5 Kwietnia 201412 l Ja tam sącze piwko ogladam goraczke sobotniej nocy, i drugim okiem rzucam spojrzenie na forum, marnie marnie dzis tu
Opublikowano 5 Kwietnia 201412 l ale kawałek tak i tak rozwala system:banan::banan: ---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ----------
Opublikowano 5 Kwietnia 201412 l była plastikowa biedronka a w jakiej wersji to ciul tam, impra była gruba, to najważniejsze
Opublikowano 5 Kwietnia 201412 l no to i ja dodam coś od siebie pod tą sobote... jedyny minus tej nutki: to jęczenie tej 21 letniej dziewicy ale do rzeczy: :banan:
Opublikowano 5 Kwietnia 201412 l ucho.77 i Twoja kobieta ma racje :dancing: i za dużo zawsze pamięta bo nie piję
Opublikowano 5 Kwietnia 201412 l kaju ja już widze jaka nuta bedzie szła na OEM ucho.77 a co coś widziała czego nie powinna
Opublikowano 5 Kwietnia 201412 l kaju ja już widze jaka nuta bedzie szła na OEM ucho.77 a co coś widziała czego nie powinna panie, to jest plener, rok temu nie było żodnej muzy, nawet nie myślało się o muzie, tylko o odcinaniu każdy z każdym jak w niedziele na podsumowaniu siadłem przed siedemdziesięcioma osobami i zapytałem czy jest ktoś, z kim nie wypiłem - żodyn się nie zgłosił
Opublikowano 5 Kwietnia 201412 l kaju ja już widze jaka nuta bedzie szła na OEM ucho.77 a co coś widziała czego nie powinna nic nie mówi:grin:
Opublikowano 5 Kwietnia 201412 l kaju ja już widze jaka nuta bedzie szła na OEM ucho.77 a co coś widziała czego nie powinna nic nie mówi:grin: no to i tak dobrze