wladi Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Józek karwa jutro masz być o 16.30 nie chlej więcej:decayed:
wladi Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Może ktoś mi powie czym najlepiej skleić listwę ozdobną od tylego zderzaka S4...pękła i nic uj nie trzyma na poxipol i Locite nie chce trzymać
kaju Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 klej do szyb - żodyn c**j go nie ruszy. mrogal jak kupił b5 ode mnie, to tablice przednią 3 godziny opalarką napierdalał, żeby odeszła nie chcecie wiedzieć ile k**ew i c**jów się posypało w moim kierunku
jozek726 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 to racja, kleju do szyb nic nie ruszy:grin:
wladi Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Tylko kuźwa jak to skleić chyba trzeba by było grubą warstwe położyć i potem zeszlifować co?
kaju Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Tylko kuźwa jak to skleić chyba trzeba by było grubą warstwe położyć i potem zeszlifować co? http://img.tapatalk.com/d/14/04/06/4e8ymemy.jpg ło matko, toż to tragjedja jest. klej do szyb tego nie załatwi, bo jest za miękki do szlifowania, jedynie na stałe do zderzaka na klej do szyb i szczeline wypełnić, zeszlifować i siknąć, ale jak to wyjdzie - loteria
wladi Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Kuźwa coś będę musiał wymyśleć...bo sama listwa to pewne cena kosmos:facepalm:
Marcino87 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 a dostępna będzie osobno? Dostepna i droga ale wladiego stac. Posprzedaje ze dwa mundury i sobie kupi
wladi Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 a dostępna będzie osobno? Dostepna i droga ale wladiego stac. Posprzedaje ze dwa mundury i sobie kupi Zaraz Ci yebne:decayed: ile taka listwa?
Marcino87 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 a dostępna będzie osobno? Dostepna i droga ale wladiego stac. Posprzedaje ze dwa mundury i sobie kupi Zaraz Ci yebne:decayed: ile taka listwa? W chromie cos kolo 380 chyba. Ale nowka
Artur82 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 a dostępna będzie osobno? Dostepna i droga ale wladiego stac. Posprzedaje ze dwa mundury i sobie kupi te Pan polerka trza było chłopu to ogranąc jakżeś malowal
Marcino87 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 a dostępna będzie osobno? Dostepna i droga ale wladiego stac. Posprzedaje ze dwa mundury i sobie kupi te Pan polerka trza było chłopu to ogranąc jakżeś malowal Mowilem ze kupie nowa Ja to kleilem ale to jakis kij wie co za materiał ze sie ledwo skleiło ;/ ---------- Post dopisany at 00:25 ---------- Poprzedni post napisany at 00:24 ---------- A co do mojej polerki nie wiem czy malowane bylo czy nie. Pytaj tego goscia
Artur82 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Marcino to Ciebie nei bylo przy tym?? ile płciłeś daj PW
kaju Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Marcino to Ciebie nei bylo przy tym??ile płciłeś daj PW coś na łocapie pisał, że do miecza klękał czy coś
Marcino87 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Marcino to Ciebie nei bylo przy tym??ile płciłeś daj PW coś na łocapie pisał, że do miecza klękał czy coś Ząbki sie za gęsto wysialy ?
Artur82 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Marcino to Ciebie nei bylo przy tym??ile płciłeś daj PW coś na łocapie pisał, że do miecza klękał czy coś Był mianowany
Rekomendowane odpowiedzi