Lukas Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Kolorek miodzio tylko te fele moglby by byc wieksze i wsio byloby cacy
Gość rob Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 nie ma co się rozpisywać, AUDI potrafi robić samochody
MDM Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Kolorek miodzio tylko te fele moglby by byc wieksze i wsio byloby cacy Wiem i szybki przyciemnic, ale na felgi to musze poczekac bo narazie mi ubezpieczenie ostro po kieszeniach dało
Adik Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Ladny Avancki i ten niespotykany kolorek - nalozyc nowe felaszki, najlepiej ori os S-Line'a i pomalowac te czarne elemnty pod kolor auta i bedzie cud malina :razz: :twisted:
MDM Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Ladny Avancki i ten niespotykany kolorek - nalozyc nowe felaszki, najlepiej ori os S-Line'a i pomalowac te czarne elemnty pod kolor auta i bedzie cud malina :razz: :twisted: które czrne elementy??
Adik Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Ladny Avancki i ten niespotykany kolorek - nalozyc nowe felaszki, najlepiej ori os S-Line'a i pomalowac te czarne elemnty pod kolor auta i bedzie cud malina :razz: :twisted: które czrne elementy?? Kurcze wczesniej nie otwieraly mi sie zdjecia w powiekszeniu i myslalem ze nie masz pomalowanych progow i czesci zderzakow - jednak masz jeden problem z glowy :razz: Ile ma twoja A4 mocy? Jakie wyposazenie?
bushi Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Rewelacja pozazdrościć koledze autka.Może fotka wnętrza??
T-żółw Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 fajny avant, chromy, relingi, kolorek fele na zime jak znalazł
Trezor Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Super kolorek. Mój ulubiony - zazdroszczę. :twisted:
MDM Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2006 zdjecia srodka wrzuce jutro. wyposarzenie to standard, climatronic 2 strefowy, elektryka szybek , ABS i ESP, komputer, co tam jeszcze to nie wiem 6 poduch, no taki standardzik :smile: , co do mocy to 130 kucyków pod maseczką siedzi, ale mam nadzieje ze tak jak było u Huga i u mnie fabryka dała małego bonusa, ale watpię bo jak stanąłem ostatnio ze 115 KM civic to równo szliśmy( potem mu odjechałem :twisted: ). Chyba nic wiecej dodac nie mogę wiecej. Fotki środka jutro bo dzisiaj mi akumulatorek padał i nie zdązyłem cyknąc [ Dodano: 2006-08-11, 18:55 ]
Mario22 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ładny kolorek, super wnętrze dobre wyposażenie ładny Audiczek. Gratulation
bushi Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Nie no w tym samochodzie można poprostu mieszkać ------> rewelacja takie auto powoduje zazdrosne spojrznia i satysfakcję u właściciela heheh pozazdrościć.
MDM Opublikowano 25 Listopada 2006 Autor Opublikowano 25 Listopada 2006 Nie no w tym samochodzie można poprostu mieszkać ------> rewelacja takie auto powoduje zazdrosne spojrznia i satysfakcję u właściciela heheh pozazdrościć. aby ta zazdrosc nie spowodowała ze zacznie sie psuc
Gość Tomboy Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 Bardzo ładna - kiedyś na allegro była podobna z Olsztyna i człowieczek wpakował inne zderzaki - BAJKA. Poszukaj sobie na "Ciekawe aukcje Allegro...."
ralph Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 milutka B6 no i to beżowe wnętrze (jak w mojej :oklaski:)
Rekomendowane odpowiedzi