Opublikowano 24 Października 201015 l Wykresik sobotniego męczenia audika na hamowni u Witka. Góra kiepska troche przez napinacz rozrządu no i pompki coś trochę niedomagają. Setup: - fmic własnej roboty - BRD - brak kata - wyłączony EGR - pompki seria jakieś tam jeżdżenie nagrane. Audi A4, 1.9 tdi 187KM@409Nm - run 1 - YouTube Audi A4, 1.9 tdi 187KM@409Nm -run 2 - YouTube nie jest to szczyt bo jechałem sam i trochę mi 3 ręki brakowało no i z rolki tylko. i wykresik mojego szwagra BRD z usuniętym DPF
Opublikowano 24 Października 201015 l Autor wreszcie ponad rok trwało żeby dojść do tego setupu. W sumie to żałuje że pompek od razu nie włożyłem no ale mam co jeszcze poprawiać. Witem powiedział że pasuje założyć hydrauliczny napinacz bo ten mechaniczny zaniża górę i generuje ten dołek około 3500rpm
Opublikowano 24 Października 201015 l no i jak wrażenia ? w porównaniu do szwagra to dużo odstaje mocowo?
Opublikowano 24 Października 201015 l Autor nie jeździłem jeszcze jego a4 ale w porównaniu z tym co miałem to różnica jest. Każde wyprzedzanie w trasie szło lekko i bez problemu, wcześniej troszkę jakby ciężej. Czuć że w wyższym zakresie obrotów ładnie i równo ciągnie
Opublikowano 24 Października 201015 l Ja się zastanawiam co by jeszcze dłubnąć u mnie przed korektą A jak z trakcją? kontrolka ESP nie miga?
Opublikowano 24 Października 201015 l Autor sucho było na 2 esp mrygnęło. na mokro nie testowałem pewnie też będzie migało.
Opublikowano 24 Października 201015 l Gratuluję modów. Dobra wykładnia tych wykresów . Ten drugi ładnie sie utrzymuje.
Opublikowano 24 Października 201015 l Autor jest tam mały dołek ale to wina napinacza. Po wymianie pompek i napinacza na hydrauliczny 2 powinna z przody być. No ale to nie na ten rok już plan.
Opublikowano 24 Października 201015 l A jak z trakcją? kontrolka ESP nie miga? decayed na 3 bedzie mrugac pompki wymieniaj, Nm duzo ale KM da sie jeszcze cos wyciagnac
Opublikowano 24 Października 201015 l Bedzie swiecic Ja bylem swoim w letnie upaly (na dolocie pieklo ) , tylko zmienilem turbo na BRD - taaakie urwanie d.. mialem Cala reszta jak bozia dala i wyszlo 178kM i 398Nm - teraz zaslepilem EGR , zrobilo sie chlodniej i demon sie obudzil Ciekaw jestem jak wyjdzie na korekcie po skompletowaniu reszty - z przelotowym wydechem
Opublikowano 25 Października 201015 l Ciekaw jestem jak wyjdzie na korekcie po skompletowaniu reszty - z przelotowym wydechem przelot jakos duzo nie daje. bardziej efekt dzwiekowy
Opublikowano 25 Października 201015 l Zle okreslilem bez kata, FIMIC, jeszcze szukam pompek Moze wtedy dojdzie kilka cyferek
Opublikowano 25 Października 201015 l Ja mam u siebie brak kata, pełny przelot, egr zaslepiony. cos tam jedzie
Opublikowano 25 Października 201015 l Gratuluję wykresu gdy tak na niego patrzę samego mnie korci coś jeszcze podłubać
Opublikowano 15 Listopada 201015 l Autor No teraz to się zbiera. No i turbo od Irka bardzo ładnie wstaje. [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 08:44_________________________________________________wrzuciłem dwa filmiki jak to jedzie. Nie za dobra jakość i warunki ale coś widać.
Opublikowano 16 Listopada 201015 l Autor Nie no zegary standardowe białe. A nagranie normalnie telefonem nokia e51 virus01 vagiem w której grupie ? Kurde w lapku mi bateria zdechła więc musialby być szybki pomiar.
Opublikowano 16 Listopada 201015 l Jak masz VCDS to nie będzie problemu gr 005 i masz pomiar przyspieszenia. Jeśli masz starego vaga to można też to zrobić ale trzeba się bawić na kompie w wykresy