Cristoforo Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Witam Pany dzisiaj pozno w nocy ( w sumie blisko samego rana) na szybko okazało się, że muszę lecieć do Słupska czy są gdzieś jakieś fotoradary lub miejsca niebezpieczne na trasie?? Gd-Słupsk nie mam CB a muszę byc na 8 rano w pracy więc będę popitalał ostro
insane_Infinity Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Jeśli Nad Ranem To Możliwe że Nie będzie Mobilnych pajaców...jedynie załadowane Fotoradary W Wioskach..więc Uważaj jak masz przed wiochą info fotoradar ...i chyba pora w CB kupić...
Łepski Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Wlot do Słupska - Redzikowo w obie strony zreszta pogadaj z Bienkiem, zna ta trase chyba na pamiec :gwizdanie:
Cristoforo Opublikowano 25 Października 2010 Autor Opublikowano 25 Października 2010 muszę być w Słupsku na 5.00 rano dzięki bardzo
Bieniek Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Radar stacjonarny w Strzebielinie(50km/h) przed leborkiem. Za Leborkiem w Godetowie stacjonarny.(50 km/h) Przy wylocie z Leborka uwazaj na policjantow po prawej stronie. W Darzynie straz miejska bardzo czesto sie ustawia. W Redzikowie stacjonarny i dodatkowo ustawiaja. Ogolnie o tej godzine nie spodziewaj sie za wiele.Mysle,ze nic dodatkowego nie powinno Cie spotkac,oprocz stacjonarnych. W dzien to juz inna bajka.Trase Słupsk-Lębork lepiej zwalniac tam gdzie wymagaja.Nagminnie jezdza 2 auta z videorejestratorem. Aaa i jutro otwieraja obwodnice Słupska,wiec tez moge miec wzmozona aktywnosc.
Cristoforo Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 Radar stacjonarny w Strzebielinie(50km/h) przed leborkiem. Za Leborkiem w Godetowie stacjonarny.(50 km/h) Przy wylocie z Leborka uwazaj na policjantow po prawej stronie. W Darzynie straz miejska bardzo czesto sie ustawia. W Redzikowie stacjonarny i dodatkowo ustawiaja. Ogolnie o tej godzine nie spodziewaj sie za wiele.Mysle,ze nic dodatkowego nie powinno Cie spotkac,oprocz stacjonarnych. W dzien to juz inna bajka.Trase Słupsk-Lębork lepiej zwalniac tam gdzie wymagaja.Nagminnie jezdza 2 auta z videorejestratorem. Aaa i jutro otwieraja obwodnice Słupska,wiec tez moge miec wzmozona aktywnosc. [br]Dopisany: 25 Październik 2010, 20:43_________________________________________________wróciłem będzie fota ograniczenie chyba do 50 Ja miałem 65-68 wylot ze Słupska w stronę Gdańska dwa pasy Ja na lewym koleś na prawym Ja się do niego zbliżałem On był wysunięty o 2 długości auta ale oboje przed fotoradarem ciekawe czy coś przyjdzie
Bieniek Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 W tym miejscu foto?? Zaraz za stacja Orlen? Zazwyczaj sie tam ustawiaja z szuszara.
Cristoforo Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 tylko pytanie czy coś przyjdzie
Łepski Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 2 auta na zdjeciu z automatu odrzucaja podobno :gwizdanie:
marko367 Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Nie wiem czy już weszła ustawa ale możesz czekać 180 dni
Cristoforo Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 przyszła fota 110zł i 4 punkty karne na 50km/h miałem 71km/h kurde licznik mi coś przekłamuje a miałem właśnie rozpedzać się szybciej ale coś mnie tkneło muszę sie zapytać czy kadrują bo wydaje mi się, że powinny być dwa auta
Dev Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 facjate widac? bo jak nie to moga Cie w d.... pocałowac
Cristoforo Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 no buzke Twoja widac czy nie ? widać
Dev Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 lipa jakby nie było to mozna sie wykrecic od mandatu i pkt
dawkol-d1 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Napisz prośbę o pouczenie, może się uda- mojemu tacie rok temu tak przeszło za fotkę od Strazy Miejskiej
Rekomendowane odpowiedzi