Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Wodzowy Avant 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Audi A4 B6 Avant 1.9 TDI 96KW 2004r

wyposażenie

Climatronic 2 strefowy

ABS

ESP

ASR

Elektryczne szyby przód (domykanie i otwieranie z pilota)

elektryczne lusterka (grzane)

relingi

otwieranie bagażnika z pilota

podłokietnik przód i tył

skrzynia 6

audio b głosników, sub i wzmak seryjny

alu 16"

Planowane zmiany to jak narazie. Skórzana kierownica, chip, felgi 17" na wiosnę, może przyciemnienie szybek, a co jeszcze to się okaże jak poogladam wasze autka. Chętnie przemyślę wszelkie pomysły.

czLjA.jpg

cAodS.jpg

cAAHA.jpg

Moim poprzednim autem był opel astra G ale niestety skończył tak

cANai.jpg

Opublikowano

xenon'y wsadź :wink4:

Opublikowano
  • Autor

hmmm może to i dobry pomysł ale raczej zmiany beda delikatne nie chce znowu wartością modów przewyższyć wartości auta jak było w przypadku astry :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

hmmm może to i dobry pomysł ale raczej zmiany beda delikatne nie chce znowu wartością modów przewyższyć wartości auta jak było w przypadku astry :gwizdanie: :gwizdanie:

jak widac na zalaczonym obrazku najwiekszy mod Opla to tylna klapa otwierana w pionie to hydraulika? :polew: :polew: :polew:

a audiczka ciekawa

Opublikowano

jak widac na zalaczonym obrazku najwiekszy mod Opla to tylna klapa otwierana w pionie to hydraulika? :polew: :polew: :polew:

a audiczka ciekawa

tzw. lambo-bagażnik :naughty:

Co do ksenonu... nie wiem jaki koszt w sumie wyjdzie... za ori lampy + - 1500zł, przeważnie są już z przetwornicami i żarnikami :) moim skromnym zdaniem się opłaca - dużo uroku dodaje :cool1:

No chyba, że byś chciał robić poziomowanie i spryski żeby się policja nie czepiała to wtedy rzeczywiście się nie opłaca :gwizdanie: ale w b6 wydaje mi się to zbędne :>

Opublikowano
  • Autor

Proszę nie czepiać mojej asterki :tongue4: :tongue4:

Co do ksenonu... nie wiem jaki koszt w sumie wyjdzie... za ori lampy + - 1500zł, przeważnie są już z przetwornicami i żarnikami :) moim skromnym zdaniem się opłaca - dużo uroku dodaje :cool1:

A co z samo-poziomowaniem ??

Opublikowano

laduj hida za 200 zł :decayed: do B6 miski sie nie czepiaja

Opublikowano
  • Autor

laduj hida za 200 zł :decayed: do B6 miski sie nie czepiaja

że niby za młode i za dobre auto żeby się czepiali?? :kox:

Opublikowano

W soczewce jest więc światło jest skupione i nie razi wszystkich dookoła i z tyłu samochodu..

Opublikowano
  • Autor

W soczewce jest więc światło jest skupione i nie razi wszystkich dookoła i z tyłu samochodu..

to logiczne ale tak czy inaczej brak sprysków i już mogą się czepiać, a jak wiadomo to panowie jak nie maja się do czego przyczepić to byle czego sie przykleją

Opublikowano

Nie wiem dokładnie jak jest w Polsce, moim zdaniem jak trafisz na barana który chce cię ud***ć to i tak cię udupi za coś

Opublikowano

hehe dobre wzburzenie widzę :kox:

BMW e46 mojego kumpla ponad rok latało na ksenonie, oczywiście dobrym za 500zł, a nie na tych badziewnych, mazda xedos, passat tak samo... ani sprysków ani samopoziomowania także nie wiem o co chodzi. Jesteś miły dla miśka, masz lampy przystosowane do ksenonu na d2s np żeby nie dawać po oczach i zero problemu... No chyba, że jesteś wielkim kozakiem to się przyczepi, że nie masz sprysków i udupi ale ja wiem, czy to aż taki problem, że ktoś Ci dowód zabierze?

Powiem tak, zależy jak kto lubi. Moim zdaniem ksenon warto wstawiać i to wyraziłem w moim pierwszym poście. Ja na szczęście mam w serii spryski i samopoziomowanie ale nawet gdybym nie miał to ksenon by i tak siedział :tongue4:

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak jest dobre autko, porządny ksenon (czytaj: barwa normalna, bliska białej a nie granatowej co się zdarza np. w starych beemkach) to nikt się nie będzie czepiał. Moim zdaniem warto dorobić także spryskiwacze bo to fajny mod ale nie wiem czy nie za bardzo kosztowny... Tak jak Madoń pisze: oryginalne lampy pod ksenony, porządne żarniki i jest dobrze :) a autopoziomowanie dobrze mieć ale uważam, że to drogi mod i można z niego zrezygnować :)

Opublikowano

Dokładnie, ja mam 4300k Philipsa + szpryski i każda psina ( i nie tylko :cool1:) myśli że to oryginał.

B6 jest dość młode i tak się nie rzuca w oczy z ksenonem. Chyba, że walniesz jakieś 8000k :gwizdanie:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Panowie zmieniłem dzisiaj radio z fabrycznego Blaupunkta z navi na Alpine. Jest mały problem tego typu że nie śmiga mi tył czyli głośniki w drzwiach i Sub w bagażniku, domyślał się że coś trzeba pokombinował z kablami czy ktoś wie jak to trzeba ogarnąć. Bo skoro już jest to fajnie by było żeby to wszystko grało. Będę wdzięczny za pomoc [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 21:08_________________________________________________Mała aktualizacja tematu. Zakupionych zostało trochę gratów, zakładane będzie wszystko pewnie na święta jak będe w kraju.

Na Mikołajki Audi dostało kierowniczkę

kierownica.jpg

By geronimo25 at 2010-11-15

Za to w prezencie gwiazdkowym takie oto cosik

Skóra, podgrzewana, wysuwane podudzie, i elektryczne sterowanie odcinka lędźwiowego.

kierowca2.jpg

By geronimo25 at 2010-12-04

fotelpasa5.jpg

kanapatylodstronykierow.jpg

Dodatkowo zakładany z pomocą klubowego kolegi będzie tempomat i manetka z obsługą FIS

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

już jest kupione coś takiego tylko założę za kilka dni bo narazie nie ma mnie w kraju [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 16:59_________________________________________________Jako że lada dzień Jadę do domu to pochwalę się kilkoma gratami które zostały zakupione. A jak tylko będę w Polsce to będą zakładane.

Na pierwszy ogień pójdą, tempomat i manetka z obsługą FIS.

Kierownica

1384218825

Radio Concert3, Panel Climatronica z grzanymi tyłkami.

1400158329

1380741355

Skórzana tapicerka

kierowca2.jpg

Gałka S3

P4170004.JPG

Będzie jeszcze kilka innych rzeczy, wszystko pokażę i opisze podczas montażu

Opublikowano

już jest kupione coś takiego tylko założę za kilka dni bo narazie nie ma mnie w kraju [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 16:59_________________________________________________Jako że lada dzień Jadę do domu to pochwalę się kilkoma gratami które zostały zakupione. A jak tylko będę w Polsce to będą zakładane.

Na pierwszy ogień pójdą, tempomat i manetka z obsługą FIS.

Kierownica

1384218825

Radio Concert3, Panel Climatronica z grzanymi tyłkami.

1400158329

1380741355

Skórzana tapicerka

kierowca2.jpg

Gałka S3

P4170004.JPG

Będzie jeszcze kilka innych rzeczy, wszystko pokażę i opisze podczas montażu

:) co ja tutaj za informacje widzę

Opublikowano

Będziesz docinał Climatronik? Bo radio masz 2 din, a Climatronik jets 1 dinowy, chyba, że się mylę.