bartek123438 Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 :audi:Moje audi przyjechało z Dani ponad rok temu, nic w samochodzie nie zmianiałem oprocz lamp przednich na Angel Easy W aucie był zastosawny chip zwiekszajacy moc na 140KM ale nie wiem czy było to dobre rozwiazanie poniewaz samochod palił jak smook, felgi 18' na oponkach Dunlopa 225/40/18. :a4fan:Samochod ten sprzedałem poniewaz palił troszke za dużo i nie miał zadnego ciekawego wyposażenia ale za to ten wygląd za samochod otrzymałem 16.5tys nieźle co? hehe Prosze o oceny! Pozdrawiam!
rafalekx Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Jak to możliwe, że paliła Ci jak smok? Ten co masz teraz w opisie to nie pali więcej? Super wygląd miała ta A4 :oklaski:
Gość NUTI Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Niezła wszytko jest super, tylko te lustera troche nie pasuja, rasowy wygląd
ykk Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 2,6 tez bedzie Ci palil jak smok przeciez.. taki silnik..
schiller Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 wiec tak, lampy przód i tył reszta bardzo ciekawa. palił ci jak smok o jeździłeś na 18. co do zwiekszonej mocy to chyba ze możesz potwierdzić ja jakim wykresikiem?
bartek123438 Opublikowano 4 Października 2007 Autor Opublikowano 4 Października 2007 ale teraz śmiagam sobie w gazie, wiec jest dużo taniej niebawem wstawie zdjecia a4 własnie z tym silnikiem 2.6 ma orginalny wyglad i chciałbym cos w niej zmienic, oczywiscie panowie pomogą? a co do wykresiku to wszystkie dokumenty oddałem, Pozdrawiam
Szuder Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 ładniutka ładna skóra w środku i ogólnie wygląd zewnętrzny piękny szkoda, że sprzedałeś... 16,5tyś to nie rewelacja za taki wygląd, ale to moje zdanie
Rekomendowane odpowiedzi