Flyer Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ba$ior, a ja jestem nawet pewien, ze w realu prezentuje sie o wiele fajniej niz na fotach... wiem to z autopsji Przyjedz w koncu na spota do nas!
kuba.olkusz Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 autko kozak ;D walnij jakis wydech srebrny miła furka ,
ba$ior Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2008 autko kozak ;D walnij jakis wydech srebrny miła furka , Srebrny wydech ?? Są 4 srebrne rurki...
spanky Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 szkoda tylko ze w tych naszych potworach pracuje tylko 2 litrowy tdi No wlasnie, bryka wyglada jakby mialy pińcet kuni i dobrze ze nie ma .... przy takiej mocy zerwalo by jej dokladke z przedniego zderzaka .... przednia dokladka to jakas tragedia ... [osobiscie uwazam ze strasznie psuje wyglad autka] a i ciemne felgi to nie to co lubie ale wazne ze Tobie sie podoba. :th:
ba$ior Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2008 szkoda tylko ze w tych naszych potworach pracuje tylko 2 litrowy tdi No wlasnie, bryka wyglada jakby mialy pińcet kuni i dobrze ze nie ma .... przy takiej mocy zerwalo by jej dokladke z przedniego zderzaka .... przednia dokladka to jakas tragedia ... [osobiscie uwazam ze strasznie psuje wyglad autka] a i ciemne felgi to nie to co lubie ale wazne ze Tobie sie podoba. :th: Tragedia to mocne słowo ale ok wybaczam... :> Powoli zastanawiam sie na zmiana na dokładke ABT ale nie tak łatwo bedzie to zrobic bo cala instalacja (didoy + kratki) sa dopasowane do zderzaka od S4 a dokladka ABT jest przeznaczona do wersji Non-Sline...
malik Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ja jestem nawet pewien, ze w realu prezentuje sie o wiele fajniej niz na fotach bo trzeba umieć robić dobre foty
ba$ior Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ja jestem nawet pewien, ze w realu prezentuje sie o wiele fajniej niz na fotach bo trzeba umieć robić dobre foty Hej hej uważaj - moje fotki sa ładne A żadne zdjęcie nie przedstawi prawdziwego obrazu rzeczy, którą przedstawia...
poziek Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ja jestem nawet pewien, ze w realu prezentuje sie o wiele fajniej niz na fotach bo trzeba umieć robić dobre foty Hej hej uważaj - moje fotki sa ładne A żadne zdjęcie nie przedstawi prawdziwego obrazu rzeczy, którą przedstawia... Jakbyś wpadł w końcu na spota to bysmy wydali wyrok cz jest hej :th: czy yey
ba$ior Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ja jestem nawet pewien, ze w realu prezentuje sie o wiele fajniej niz na fotach bo trzeba umieć robić dobre foty Hej hej uważaj - moje fotki sa ładne A żadne zdjęcie nie przedstawi prawdziwego obrazu rzeczy, którą przedstawia... Jakbyś wpadł w końcu na spota to bysmy wydali wyrok cz jest hej :th: czy yey Postaram się przyjechać w nastepny wtorek (22.04.2008) i nie po to, źebyście wydawali wyroki tylko po to żeby WAS poznać !!
Flyer Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Postaram się przyjechać w nastepny wtorek (22.04.2008) i nie po to, źebyście wydawali wyroki tylko po to żeby WAS poznać !! Jeden spot nie wystarczy... co najmniej 2 miesiace 100% frekwencji i 1 zlot
spanky Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Tragedia to mocne słowo ale ok wybaczam... :> Powoli zastanawiam sie na zmiana na dokładke ABT ale nie tak łatwo bedzie to zrobic bo cala instalacja (didoy + kratki) sa dopasowane do zderzaka od S4 a dokladka ABT jest przeznaczona do wersji Non-Sline... trzeba sie z tym liczyc wystawiajac furmanke do oceny .... [ale widze ze dobrze to zniosles ] z tego co piszesz to bedzie troche roboty ... zastanow sie czy warto ? [w koncu to Twoje auto i Tobie ma sie podobac]
ba$ior Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Tragedia to mocne słowo ale ok wybaczam... :> Powoli zastanawiam sie na zmiana na dokładke ABT ale nie tak łatwo bedzie to zrobic bo cala instalacja (didoy + kratki) sa dopasowane do zderzaka od S4 a dokladka ABT jest przeznaczona do wersji Non-Sline... trzeba sie z tym liczyc wystawiajac furmanke do oceny .... [ale widze ze dobrze to zniosles ] z tego co piszesz to bedzie troche roboty ... zastanow sie czy warto ? [w koncu to Twoje auto i Tobie ma sie podobac] Ja nie wystawiałem Swojego auta do oceny. Ja je tylko Wam zaprezentowałem na zdjęciach. Namysliłem sie i nie zamierzam juz niczego zmieniać, poprawić. Zostaje tak jak jest + LEDY od A6 na tyl :th:
spanky Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zostaje tak jak jest + LEDY od A6 na tyl :th: słusznie ... czekam na zdjecie doopci ...
ba$ior Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Opublikowano 7 Maja 2008 Wstawiam kilka ciekawych fotek zrobionych przez Malika na wtorkowym spocie. +
Tas2die4 Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Gdyby nie brak bylby ideał totalny jak dla mnie...
Tomeks Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Zostaje tak jak jest + LEDY od A6 na tyl przerobisz,czy sa jakies gotowe ledy do B7 na tyl?
ba$ior Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Opublikowano 9 Maja 2008 Gdyby nie brak bylby ideał totalny jak dla mnie... Dziekuje za prawie () miły komentarz :th: Zostaje tak jak jest + LEDY od A6 na tyl przerobisz,czy sa jakies gotowe ledy do B7 na tyl? Przerobie.
Tomeks Opublikowano 10 Maja 2008 Opublikowano 10 Maja 2008 Przerobie. masz plan jak to zrobic,moze jakies fotostory,czy metoda prob i bledow? tez chetnie bym sobie przerobil,widzialem takie na jakiejs hiszpanskiej stronie audi. a furka :th:,chyba nie ma nikogo,kto by sie za toba nie ogladna
ba$ior Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Opublikowano 10 Maja 2008 Przerobie. masz plan jak to zrobic,moze jakies fotostory,czy metoda prob i bledow? tez chetnie bym sobie przerobil,widzialem takie na jakiejs hiszpanskiej stronie audi. a furka :th:,chyba nie ma nikogo,kto by sie za toba nie ogladna Drogi tomeks32 proszę czytać posty. W dziale Stylizacja i Tuning Optyczny znajduje się wątek dotyczący LEDów na tył do B7.
robert191 Opublikowano 10 Maja 2008 Opublikowano 10 Maja 2008 super furka , wszystkie zmiany na plus, zderzak , ledy , grill , fajne lusterka , jednak felgi przy tym agresywnym stylu wydaja sie troche male , ale ogolnie :oklaski: za przerobki
Rekomendowane odpowiedzi