tomektmds Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Witam, CZy kotoś wie gdzie w warszawie można kupić ten olej Motul 8100 x-cess. Wiem że można kupić w Krakowie w Komart S.C. Ul. Lasówka 12 30-718 Kraków,
soolek Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Arkuszowa 2A - znajduje się tam nieautoryzowany serwis Alfy. Dokładne namiary znajdziesz na googlu.
AdamDFO Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 znając ten serwis alfy to kupują lotos i leja do innych baniek z napisami motul, wśród użytkowników AR "serwis" ten zbiera bardzo negatywne opinie, jako ze swojego czasu miałem piękną czerwoną włoszkę 156 2.5 V6 to też mi sie tam zdarzyło wpaść, moja opinia to zupełny brak profesjonalizmu i permanentna chęć naciągnięcia klienta na jak najwyższe koszty
soolek Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 znając ten serwis alfy to kupują lotos i leja do innych baniek z napisami motul, wśród użytkowników AR "serwis" ten zbiera bardzo negatywne opinie, jako ze swojego czasu miałem piękną czerwoną włoszkę 156 2.5 V6 to też mi sie tam zdarzyło wpaść, moja opinia to zupełny brak profesjonalizmu i permanentna chęć naciągnięcia klienta na jak najwyższe koszty Samochodu tam naprawiał nie będę, bo Włoszki nie mam, a olej kupiłem i nie mam najmniejszych zastrzeżeń - cena przyzwoita, a poza tym nie bardzo wiem w jaki sposób do szczelnie zamkniętej metalowej puszki/bańki po Motulu mieli nalać coś innego - jeśli ktoś coś takiego zrobił, to wątpię aby akurat ten serwis.
Flyer Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Kupiles motul w metalowej puszce?
soolek Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Kupiles motul w metalowej puszce? Yhy. 2 litrowe 300V Competition. Chociaż, jeśli dobrze pamiętam, to 4 litrowe było w normalnym plastikowym opakowaniu...
Rekomendowane odpowiedzi