czakus84 Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 witam, kupiłem autko bez elementów koła zapasowego oraz samego koła. czy ktoś może podesłać zdjęcie jak to powinno w komplecie wyglądać >>?? na razie znalazłem taki zestaw na allegro : http://allegro.pl/show_item.php?item=1269422393 czy coś jeszcze oprócz koła muszę posiadać ?? mam jeszcze plastik przykrywający koło z okrągłym otworem, (płaski , duży)
rav Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 To co na zdjęciu + koło = komplet. Nie zawsze producent dostarczał koło zapasowe, np. w moim aucie zamiast koła zapasowego jest preparat w formie pianki do uzupełniania koła po złapaniu gumy.
czakus84 Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 a w kole nie musi byc takiego pseudo koszyka z częściami czy coś >>??
Miroo Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 takie coś chyba Uploaded with ImageShack.us
.Pablo. Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Kolego polecam na nasze kochane polskie drogi kupić sobie używane koło zapasowe koszt ja z opon i felgą płaciłem 80zł bo te zestawy naprawcze może i działają ale jak rozetniesz oponę albo dziura będzie duża to pianka nie da rady
Miroo Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Oczywiście że najlepiej pełnowymiarowe koło. Ja miałem też ten proszek (w dodatku przeterminowany) i myślałem nad dojazdówka ale ceny z rozstawem do audi są w granicach 300 zł więc zakupiłem ori stalową felgę z opona za 120 zł i jest luks. Czasem można tanio znaleźć jednego alusa ori z opona w granicach 200-250 zł a nie płacić 300 za dojazd albo liczyć na ten proszek który przy większych nieszczelnościach się nie sprawdza.
Rekomendowane odpowiedzi