MARCIN607 Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Witam czy może ktoś tu wrzucić schemat/rysunek z ETki jak podłączony jest samopoziom xenonu?? mam odjawy jakby się rozłączał przy ostrych zakrętach i poajwia się komunikat LEFT DIPPER ..... i przekreślona żarówka- ALE !! raz mi zgasła żarówka a pare razy światła oparają na dół. z góry dzięki pozdr M
akjam Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Może to Ci pomoże... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=164764.0
yaboo Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 miałem podobny objaw u siebie, kabel przy czujniku z przodu był przerwany i raz łączył, a raz nie właśnie w zakrętach pojawiał się błąd na FIS-ie
MARCIN607 Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 a gdzie jest ten kabel-ile kosztuje itp -każda info cenna wymieniłeś czy naprawiałeś? miałem podobny objaw u siebie, kabel przy czujniku z przodu był przerwany i raz łączył, a raz nie właśnie w zakrętach pojawiał się błąd na FIS-ie
Łukasz 23 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Prezesie trzeba pod auto zaglądnąć , czujniki są dwa na przednim kole i tylnym ,lewa strona auta a są mocowane do wahaczy
MARCIN607 Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 będę jechał koło Ciebie dzisiaj to pomożesz
Łukasz 23 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Możesz podjechać ,jak coś to nr znasz wcześniej tel jak coś tylko
yaboo Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 a gdzie jest ten kabel-ile kosztuje itp -każda info cenna wymieniłeś czy naprawiałeś? miałem podobny objaw u siebie, kabel przy czujniku z przodu był przerwany i raz łączył, a raz nie właśnie w zakrętach pojawiał się błąd na FIS-ie ja miałem przerwany przy wtyczce, musiałem zwalić lewe przednie koło i nadkole, zdemontować czujnik i polutowałem kabelek. :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi