Darkiew Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Witam, mam problem podczas jazdy na kompie fis wyswietla mi napis bremse i piszczy trzy razy .Klocki sa całe jeszcze.Dodam ze piszczy tylko podczas skretu w prawo.Na vagu nie ma błedow ? Miał ktos taki problem ?
wrclaguna Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 sprawdz poziom plynu w zbiorniczku
ksiu85 Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Tez proponuje sprawdzenie poziomu plynu!!A z pedalem hamulca wszystko ok.??
akjam Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Witam, mam problem podczas jazdy na kompie fis wyswietla mi napis bremse i piszczy trzy razy .Klocki sa całe jeszcze.Dodam ze piszczy tylko podczas skretu w prawo.Na vagu nie ma błedow ? Miał ktos taki problem ? Zerkałeś na klocki od wewnątrz? Miałem dokłdnie tak samo i z zewnątrz klocki wyglądały OK ale od wewnątrz było już z nimi kiepsko - szybciej się eksploatują. Na marginesie możesz na tym jeszcze pojeździć - jeśli to klocki.
Darkiew Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 OK, dzieki temat rozwiazany mało płynu hamulcowego.Pozdrawiam
michcio1985 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 od klocków jest duża żółta kontrolka tego typu (O)
kileeer Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 OK, dzieki temat rozwiazany mało płynu hamulcowego.Pozdrawiam Jak Ty jeździcie bez sprawdzania płynów, oleju, masakra
Dev Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 widocznie tak lubi kilka lat temu Kolegi brat i jeszcze kilka osób bedac na praktykach zrobili test na placu Zwyciestwa podchodzili do ludzi którzy wsiadali badz wysiadali z aut i prosili o podnisienie maski sprawdzali poziom płyn hamulcowego, chłodniczego, do wspomagania (jak było) i oleju silnikowego na 80 osób tylko 14 aut miało wszystko ok a co najsmieszniejsze trafiło sie 5 auto niemal ze prosto z ASO i zadne nie miało własciwych poziomów :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi