Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Silver Avant - BBS CH by Audi, Grill RS4, Chip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to teraz masz 1BE jak u mnie ;-) Trzeba było kupić moje 1BE i miałbyś to samo ;-)

Opublikowano
  • Autor

no to teraz masz 1BE jak u mnie ;-) Trzeba było kupić moje 1BE i miałbyś to samo ;-)

Ale wrazie mojego widzimisie nie moglbym z niego zrobic kozy na zime :P lubie miec wybor :kox: :gwizdanie: :bag:

Opublikowano
:hi: jaki koszt takiego gwintu :kox:
Opublikowano

no to fakt ;-)

Opublikowano
  • Autor

:hi: jaki koszt takiego gwintu :kox:

PW poszlo ;)

Opublikowano
:notworthy:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wiosenne porządki w pierwszym poście ... :kox:

Dopisany: 12 Marzec 2011, 21:08

Rezultat dzisiejszej operacji:

* Wymiana oleju i kompletu filtrów, nabicie i odgrzybienie klimatyzacji

* przeszczepiona chłodnica oleju z AWX, pacjent najpierw chcial odrzucic przeszczep gubiac w sumie 2 litry oleju, poprawiona uszczelka miedzy podstawa filtra oleju i chlodniczka, przeszczep sie przyjął, zdjęcia jutro

* Zmodyfikowana mapa sterownika silnika, wyłączony EGR

* Słynne zegary 1/2 FIS Jeager odmowily posluszeństwa, prowizoryczna naprawa, niesubordynacja przyśpieszy tylko montaż pełnego FIS-a :evil:

Dopisany: 17 Marzec 2011, 01:31

Kilka fotek chłodnicy na aucie

P1020485_1.jpgP1020486_1.jpgP1020487_1.jpgP1020488_1.jpg

Opublikowano

masz już letnie ? ja nie wytrzymałem i w sobotę jak padał śnieg to akurat wymieniałem ;-) hehe

Opublikowano
  • Autor

masz już letnie ? ja nie wytrzymałem i w sobotę jak padał śnieg to akurat wymieniałem ;-) hehe

Nie nadal czekam na lepsza pogode, jak wracalem godzine temu do krakowa temp. na trasie -1,5 stopnia :wallbash:

Opublikowano

ja i tak w trasy narazie nie śmigam tylko dziecko bawię, a że była okazja i mały ruch to śmignąłem ;-)

Opublikowano
  • Autor

Sam sie juz nie moge doczekac pogody zeby BBSy na spacer wyprowadzic ... tylko musze je przymierzyc do auta bo jak zwykle czasu nie mialem

Dopisany: 27 Marzec 2011, 23:

Dzis byla mała przymiarka BBS-ów ale nie ma wuja na przod nie wejda ... czeka mnie zakup 225/40/18 :wallbash:

P1020505_1.jpgP1020507_1.jpgP1020508_1.jpg

Przy okazji zrobilem przeglad tego co mam na zapasie ... myslałem ze mam oryginalna stalowke ale ... :polew:

P1020510_1.jpgP1020511_1.jpgP1020516_1.jpg

Chetnie zamienie na 16 nawet na stalowej feldze

Opublikowano

szczerze to ta felga z zapasu to całkiem dobrze wygląda ;-) ty się dokładnie spytaj bo ostatnio na BT ktoś pisał że 225/40 R18 mu nie obciera :-( a moze to były 235 :/

Opublikowano
  • Autor

Armistead pisal ze 225/40/18 potrafi mu przytrzec o nadkole, ale on ma felge 8,5j ET35 a ja 8j i ET43. U mnie problem w tym ze opona opiera sie o zwrotnice. Z tego co pamietam Topor jezdzil na Avusie III (8j i ET45, 225/40/18) i nie narzekał.

Opublikowano

acha, no to git ;-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nareszcie koła na aucie :kox: :gwizdanie:

P1020521_1.jpgP1020525_1.jpgP1020527_1.jpgP1020528_1.jpg

Opublikowano

Skręcaj gwint :kox:

Opublikowano
  • Autor

Bedzie troche skrecony ;) ale to musze wjechac do równego garazu a przy okazji założy sie grill RS4 :kox: to co z tym batalionem ? :evil:

Opublikowano

Koło ładne choć w oryginale ładniejsze :cool1: Mimo to jest nieźle :good:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Koło ładne choć w oryginale ładniejsze :cool1: Mimo to jest nieźle :good:

Kolo jest oryginalne :polew: nie dosc ze BBS to jeszcze firmowany przez Audi (zakladali to w S4 B6 i B7) :polew: wiec nie rozumiem o jaki oryginal Ci chodzi :bag:

A serio to szukalem BBS CH z napisem motorsport ale inne komplety byly 8,5j ET35 i opony 235 w zestawie (jezdzily na passacie) a w A4 miejsca w nadkolach jest mniej a do tego byly w o wiele gorszym stanie ... a tak co ORI Audi to ORI :gwizdanie:

Dopisany: 16 Kwiecień 2011, 22:

Maly update w pierwszym poscie ...

Gwint puszczony lekko w dół (gleba na 2 palce) pojdzie nizej jak znajde garaz z równą podłogą :wallbash:

Nareszcie z przodu zagoscił grill RS4 :evil: zdjecia w krotce

Opublikowano

Felga rwie suty tylko ciut większa gleba by się sprzydała do niej żeby było naprawdę zacnie :wink4:

Sam mam upatrzoną taką tylko w 17 calach ale ceny benzynki powodują że ciężko cokolwiek odłożyć na nią :wallbash: