Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Silver Avant - BBS CH by Audi, Grill RS4, Chip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam 63,5 na 16" i zima to no problem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

zobaczymy przejade 500km i wtedy bede podejmowal decyzje o ile krecić w dół ;) bo faktycznie koza pozostała koza ... :wallbash:

Opublikowano

ja mam -50chyba i jest spoko :decayed:

Opublikowano
  • Autor

luz panowie ... dam sie ułożyć tym sprężynom jak trzeba te ~500km i pozniej bede kombinował dalej, pamietajcie że to nówka sztuka i bedzie potrzebowało chwile czasu ;)[br]Dopisany: 28 Luty 2011, 22:44_________________________________________________kolazima17vs15.jpg

patrzac na zdjecie powyzej to wychodzi ze mam teraz glebe -10mm :D:polew::banan:[br]Dopisany: 28 Luty 2011, 22:50_________________________________________________czy ktos z AJM-em i 1BA mogłby zmierzyć ile ma od położa do rantu blotnika i od srodka piasty do rantu blotnika ? :hi:

Opublikowano

Ja mam z przodu 63cm od ziemi do błotnika a z tyłu 64cm, felgi 17". Zima nie straszna :naughty:

Opublikowano

Pete, wieczorem śmigam do Krokusa to proponuję się na szybko spocić i sobie pomierzysz ;-)

Opublikowano
  • Autor

kolo 16 bede wiedzial czy mam wolny wieczor ;)

Opublikowano

Aleś skręcił ten gwint :polew::)

bo to tak żeby było zawiechę widac :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 16:31_________________________________________________szacun na mieście :polew:

Opublikowano

Musisz kolego ale uważać żeby sie komuś zawiecha nie spodobała i pod sklepem Ci to ktoś wykręci :tongue4:

Opublikowano

skręcone na amen :/ jak którąs sprężyna pierdyknie to auto odleci ;-)

moim zdaniem producent siępo prostu zabezpiecza tym aby jeździć początkowo max podniesiownym - jak coś strzeli to będą mniejsze uszkodzenia ;-) ja bym to chociaż lekko skręcił i nie jeździł w ten sposób ale mienie kilka/kilkanaście dni i będzie pewnie na dół ;-)

Opublikowano

no będzie się stopniowo do gleby przyzwyczajał po 1cm :decayed:

Opublikowano

Super autko mam ten sam kolorek avanta :cool1:

Opublikowano
  • Autor

skręcone na amen :/ jak którąs sprężyna pierdyknie to auto odleci ;-)

moim zdaniem producent siępo prostu zabezpiecza tym aby jeździć początkowo max podniesiownym - jak coś strzeli to będą mniejsze uszkodzenia ;-) ja bym to chociaż lekko skręcił i nie jeździł w ten sposób ale mienie kilka/kilkanaście dni i będzie pewnie na dół ;-)

Jak mi powiesz ile masz od środka piasty do błotnika i od ziemi do błotnika to jutro skrece ;)[br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 07:52_________________________________________________

Ja mam z przodu 63cm od ziemi do błotnika a z tyłu 64cm, felgi 17". Zima nie straszna :naughty:

Hehe no tak tylko S-a fabrycznie ma zawieszenie -30mm w stosunku do diesel-a z 1BA ;)

Opublikowano

Jak mi powiesz ile masz od środka piasty do błotnika i od ziemi do błotnika to jutro skrece ;)

u mnie pod blokiem ciężko znaleźć równy teren ale jak nie zapomnę to Ci sprawdzę wieczorem - najlepiej jakbyś się przypomniał, bo jak wejdę do domu i zobaczę córę to mogę odlecieć ;-)

Opublikowano
  • Autor

u mnie pod blokiem ciężko znaleźć równy teren ale jak nie zapomnę to Ci sprawdzę wieczorem - najlepiej jakbyś się przypomniał, bo jak wejdę do domu i zobaczę córę to mogę odlecieć ;-)

Spoko przypomne ;) chyba ze sie znajdzie ktos z 1BA i zmierzy u siebie ;)

Opublikowano

nikt kogo znam nie ma nowego zawiasu a nawet u mnie jak były stare części to on siedział niżej.

Opublikowano

chcieliśmy od razu położyć go na glebie ale pete007 nie chciał :tongue4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

chcieliśmy od razu położyć go na glebie ale pete007 nie chciał :tongue4:

Eh skad mialem wiedziec ze taka koza zostanie ? :) jak w ciagu tygodnia nie siadzie to sam to w diabły skrece w dół :wallbash:[br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 19:06_________________________________________________Mały update po położeniu go na glebie i umyciu

P1020439_1.jpgP1020440_1.jpgP1020441_1.jpgP1020451_1.jpg

Gwint puszczony w dół ok 2,8-3,0cm wysokości od podłoża do błotnika 66,3cm

Opublikowano

weź , że się nie wygłupiaj i skręć tego gwinta jak elementarz nakazuje :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Jak założe letnie 18" to i gwint pojdzie w dół :evil: