Aydaho Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 wczoraj kupiona - dzisiaj 7 rano wjechała do garażu więcej zdjęć wrzucę ....jak się wyśpię bo trochę się trzeba było najeździć za nią wyglad 5 minut po kupnie a teraz zmiany -> wymiana lamp na Bi-xenon zmiana butow na 17" zmiana zawieszenia na S-line I PRZYCIEMNIONE SZYBY dodano diody w podsufitce i podswietlane szuflady + galka S-line + RNSE + DVD (phonocar obsluguje dodatkowo usb, karty MMC i wejscie AV ) oraz lacze do iPhone
miron78 Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 gratulacje !!! ładniutka - wyśpij sie i odpocznij ( wiem ile Cię to kosztowało - moje wjechało do garażu przedwczoraj o 17.00 ) , jak dojdziesz do siebie daj więcej fotek i mały opisik
alvaro Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 no czekam na foty ... Miron ty też chwal się swoją...
T-żółw Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 gratulacje Adam w końcu zasiadasz za sterami słusznejmarki avant=jedyny słuszny wybór
Aydaho Opublikowano 6 Października 2007 Autor Opublikowano 6 Października 2007 no wyspałem się ... ide myć i robić fotki dzieki Panowie. MI też się baaaardzo podoba no i to spalanie :oklaski: 5,1 trasa / 1200 km na baku przy V=140km
Flyer Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 No gratuluje, najwazniejsze, ze wyjazd z R sie udal. Napisz cos o wyposazeniu, porob wiecej fotek i dawaj do promenady we wtorek...
ykk Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 Pomaluj dokladki i bedzie malina..
alvaro Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 Flyer widzę że R. już nawet do domu nie dojeżdża tylko na granicy zmienia auto i robi kurs po następną A4 do Klubu... (ciekawe kiedy Trzeniu pochwali się swoim sedanem... ale już powiem że jest piękna...)
lukaszr Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 Flyer widzę że R. już nawet do domu nie dojeżdża tylko na granicy zmienia auto i robi kurs po następną A4 do Klubu... (ciekawe kiedy Trzeniu pochwali się swoim sedanem... ale już powiem że jest piękna...) Podziwiam R. - nie wiem kiedy on sypia - tzn. widziałem jak byliśmy po moje auto i nawet to udokumentowałem zdjęciem - spał jak niemowlę na pasażera jak wracaliśmy, bo ja byłem tak podjarany, że nie chciało mi się spać więc przejechałem bez snu 2500 km (47h na nogach)
Flyer Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 Ten czlowiek chyba wiecej przespal w samochodzie niz we wlasnym lozku
lukaszr Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 Ten czlowiek chyba wiecej przespal w samochodzie niz we wlasnym lozku Domyślam się
Aydaho Opublikowano 7 Października 2007 Autor Opublikowano 7 Października 2007 Flyer[/color][/b] widzę że R. już nawet do domu nie dojeżdża tylko na granicy zmienia auto i robi kurs po następną A4 do Klubu... (ciekawe kiedy Trzeniu pochwali się swoim sedanem... ale już powiem że jest piękna...) ja też go podziwiam i tym razem też robiliśmy podmianę Robsona z Trzeniem na granicy .. z tego co mi mówili przez tel. wracając to Trzenia jest igła i wygląda kosmicznie :drool: Dzisiaj robię fotki a we wtorek widzimy się w Promenadzie
lukaszr Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 z tego co mi mówili przez tel. wracając to Trzenia jest igła i wygląda kosmicznie :drool: Jeżeli to ten czarny sedan to rzeczywiście wygląda nieźle - przynajmniej tyle widzę na zdjęciu z MMS :>
alvaro Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 dokładnie czarny sedan 2,5 180 quattro jest piękny szkoda tylko że sedan...
lukaszr Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 dokładnie czarny sedan 2,5 180 quattro jest piękny szkoda tylko że sedan... Nie ma to jak czarniutki (czarna perła) kolorek w sedanie, niewprawdaż alv ?? :D Nawet kupiłem sobie taką farbę do odprysków w ASO (mam 2 ślady do retuszowania) - fajnie bo dają 2 pojemniczki: 1 z czarną perłą, a 2 z lakierem bezbarwnym - nawet szczoteczka druciana jest w zestawie :>
alvaro Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 lukaszr ile płaciłeś za taki zestawik ??
lukaszr Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 lukaszr ile płaciłeś za taki zestawik ?? Coś w granicach 36 zł - tylko na zamówienie
Aydaho Opublikowano 8 Października 2007 Autor Opublikowano 8 Października 2007 Zgodnie z obietnicą, wrzucam wiecej foto + opis wyposażenie: - xenon - sportsitze mit hajcung (siedzenia są boskie - 1200 km i nawet :bicz3: nie bolało ) - navi plus + kolor komp - czujniki cofania - chrom pakiet - zmieniara i bumbox w bagarku + tapicerka do prania na fotelu drivera bo są lekkie zacieki od wody albo czegoś takiego .. reszta to chyba standard w wiec nie ma o czym pisać - każdy ma i każdy wie
Rekomendowane odpowiedzi