Flyer Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Nic tylko brac jak cena dobra. Co jest z wypasu oprocz webasto? Jak wyglada wnetrze? Ciekawe w jakim stanie sprzeglo
boberek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 pakiet S-line ?? chyba wewnętrzny wewnętrznego tez nie ma bo nie ma znaczków na listwach xenonów nie widze
Aydaho Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 pakiet S-line ?? chyba wewnętrzny wewnętrznego tez nie ma bo nie ma znaczków na listwach xenonów nie widze zawias jest 1BE - nie pisałem o pakiecie - Piotruś SKUP się kurva dzisiaj :decayed: xenon plus - jest wew. RNS, kubeł, 4 szb.el., pakiet oświetlenie - pozatym żadnych bayerów
boberek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 no zawias to tylko co jest od S-line nie widze tam sprysków
Aydaho Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 no zawias to tylko co jest od S-line nie widze tam sprysków mam zdjecia od niemca na mailu - nie chce mi się na image wrzucać. Xenon są na 100% widac na innych fotach. Zresztą wymienione 1,5 roku temu w ASO na nowe bo stare......parowały :decayed:
Aydaho Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 Lecisz z Robertem? nie - sam sobie pojade, gość zasuwa po angielsku
Kolkov Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 ładna sztunia i dokładki ma w kolorze :polew:
boberek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 ładna sztunia i dokładki ma w kolorze :polew: fucktycznie :polew: :polew:
GRazny Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 jeśli to ten sam zje.any kolor co u mnie (granat) to współczuję... ale webasto duży plus
Aydaho Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 poooo...szedł w pierony czyli szukam dalej Passata
Kolkov Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 poooo...szedł w pierony czyli szukam dalej Passata to szukaj 4motion Paśka, skoro FWD Cię przerasta http://www.youtube.com/watch?v=J_Lmf6vZXgY&feature=player_embedded
sokolnh Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 eeee tam Haldex w paskach b5 to jest akurat quattro na torsenie
Aydaho Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 eeee tam Haldex w paskach b5 to jest akurat quattro na torsenie B6 szukałem
Reggi Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 nie ma kasy na zajebistego Passata to kupuje Qwienko na zime Ragg - masz rację ...durny pomysł z ta fajera Kupuje tylko dlatego że Q, Webasto i mały przebieg No wiesz Papo..zawsze może Papa kiere wyciągnąc :naughty: zawias jest 1BE - nie pisałem o pakiecie - Piotruś SKUP się kurva dzisiaj :decayed: :polew: Adaś w sumie jak sprzedasz Piacha ze wszystkim bajerami i kupisz następne B6 to będziesz się wk***iał, że znów nie masz bizenonów ect.
Rekomendowane odpowiedzi