Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] AZ Auto Serwis - oficjalny warsztat A4 Klub Polska - Trójmiasto :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwis jeszcze istnieje? Nie mogę się dodzwonić.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja się tam nigdy nie mogłem dodzwonić pod ten numer 503...., na smsy też nikt nie odpowiada - spróbuj pod 661601595 (ten jeszcze w październiku działał) to chyba numer "znajomego" czy wspólnika - cholera wie jaki tam jest udział własnościowy :)

Ja pod tym numerem się dogadałem i załatwiłem, choć nigdy człowieka nie zobaczyłem na oczy :D - takie call center serwisu AZ.

Chłopaki się chyba rozjechali bo poleciłem ich znajomemu i przez 2 miesiące nie udało mu się dodzwonić i cokolwiek ustalić - także miał jechać z daleka i odpuścił. Ty masz na miejscu, więc może podskoczysz i coś więcej ustalisz.

Aha na ten 503... jest większa szansa ze się dodzwonisz późnym wieczorem bo właściciel śpi do 13 :D

Opublikowano

w AZ non-stop jest pełno aut do naprawy (ludzie tam walą drzwiami i oknami naprawiać/swapować/itd swoje auta bo warsztat jest mega :good: ) i jak jest robota to chłopaki naprawiają a nie gadają przez telefony :cool1: :gwizdanie:

Szczerze polecam i podrzucam wskazówkę - dzwonić do upadłego :decayed:

Opublikowano

A kto ma mozliwosc niech podjedzie! :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

I ja gorąco polecam!

U mnie zrobione:

- kolektory (klapy wirowe - 3,0 TDI)

- ogarnięty temat cykania silnika (uszczelka pod wtryskiem)

kilka innych pierdół

Nie żałuję ani jednego kilometra zrobionego do chłopaków- takiego warsztatu i specjalistów, z którymi można spokojnie pogadać można ze świecą szukać!

Jeszcze raz wielkie dla OLA i chłopaków!

w AZ non-stop jest pełno aut do naprawy (ludzie tam walą drzwiami i oknami naprawiać/swapować/itd swoje auta bo warsztat jest mega :good: ) i jak jest robota to chłopaki naprawiają a nie gadają przez telefony :cool1: :gwizdanie:

Prawda to- podejrzewam, że gdybym posiedział tam jeszcze ze 2 godzinki to by mnie zastawiły auta klientów :)

Opublikowano

I like It ! :kox:

Opublikowano
I ja gorąco polecam!

U mnie zrobione:

- kolektory (klapy wirowe - 3,0 TDI)

- ogarnięty temat cykania silnika (uszczelka pod wtryskiem)

kilka innych pierdół

Nie żałuję ani jednego kilometra zrobionego do chłopaków- takiego warsztatu i specjalistów, z którymi można spokojnie pogadać można ze świecą szukać!

Jeszcze raz wielkie dla OLA i chłopaków!

Prawda to- podejrzewam, że gdybym posiedział tam jeszcze ze 2 godzinki to by mnie zastawiły auta klientów :)

:siema:

Opublikowano

Polecam serwis.

Za profesjonalne podejście, szybką diagnozę i jeszcze szybszą naprawę praktycznie od ręki.

• 2 lata później...
Opublikowano

Cześć ,

Był ktoś ostatnio w tym warsztacie?

Trzymają poziom, ciągle warto ich odwiedzić ?

Pozdrawiam

Edytowane przez Mirasalo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak też się podpinam pod pytanie kolegi. Miesiące mijają od tych postów, a tam dalej dobrze, czy ekipa się pozmieniała i już lipa? Ktoś się może wypowiedzieć na ten temat?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jak zwykle pelen profesjonalizm, zrozumienie czlowieka w potrzebie i calkowite ogarniecie tematu na wysokim poziomie tak jak to powinno wygladac.

Takze pomoc w zalatwieniu lawety!

1900304101526746640214023930221124042479

Jeszcze raz bardzo bardzo dziekuje :):banan::hi:

Opublikowano

Ma ktoś aktualne namiary na warsztat? Na podane telefony nie moge sie dobić? W Gdańsku chyba już ich nie ma...

Opublikowano

Jak zwykle pelen profesjonalizm, zrozumienie czlowieka w potrzebie i calkowite ogarniecie tematu na wysokim poziomie tak jak to powinno wygladac.

Takze pomoc w zalatwieniu lawety!

1900304101526746640214023930221124042479

Jeszcze raz bardzo bardzo dziekuje :):banan::hi:

o Ty!!! :chytry:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ma ktoś aktualne namiary na warsztat? Na podane telefony nie moge sie dobić? W Gdańsku chyba już ich nie ma...

W pruszczu są

http://az.gda.pl

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak też się podpinam pod pytanie kolegi. Miesiące mijają od tych postów, a tam dalej dobrze, czy ekipa się pozmieniała i już lipa? Ktoś się może wypowiedzieć na ten temat?

Działają w Pruszczu jak kolega wyżej napisał.

Można śmiało jechać. Dają radę :thumbup1::thumbup1:

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

czy nr w AZ się zmieniły dzwonię: 601 443 282 (odzywa się jednostka wojskow Głogów), 503 586676 nikt nie odbiera?

Opublikowano

503586676
Ciężko się dodzwonić, ale możesz napisać sms, że prosisz o kontakt.

Opublikowano

Ja mam jeszcze taki numer...661443282

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Jeżeli zagląda tu Właściciel Serwisu to chciałbym się uprzejmie przypomnieć o rachunku za naprawę z 20.10.2016 którego do tej pory nie dostałem.

Będę wdzięczny za kontakt..

09/2017

za miesiąc mija rok od wizyty w AZserwis.. wciąż brak rachunku..

pozdrawiam i nie polecam

Edytowane przez H_S_B

• 3 lata później...
Opublikowano

Wiecie czy w tym warsztacie wymienia mi lampy w b9 na full ledy z tyłu? Kodowanie komponent plus światła dynamiczne z modulu komfortu