Opublikowano 6 Lutego 201214 l Ja się tam nigdy nie mogłem dodzwonić pod ten numer 503...., na smsy też nikt nie odpowiada - spróbuj pod 661601595 (ten jeszcze w październiku działał) to chyba numer "znajomego" czy wspólnika - cholera wie jaki tam jest udział własnościowy Ja pod tym numerem się dogadałem i załatwiłem, choć nigdy człowieka nie zobaczyłem na oczy - takie call center serwisu AZ. Chłopaki się chyba rozjechali bo poleciłem ich znajomemu i przez 2 miesiące nie udało mu się dodzwonić i cokolwiek ustalić - także miał jechać z daleka i odpuścił. Ty masz na miejscu, więc może podskoczysz i coś więcej ustalisz. Aha na ten 503... jest większa szansa ze się dodzwonisz późnym wieczorem bo właściciel śpi do 13
Opublikowano 6 Lutego 201214 l w AZ non-stop jest pełno aut do naprawy (ludzie tam walą drzwiami i oknami naprawiać/swapować/itd swoje auta bo warsztat jest mega ) i jak jest robota to chłopaki naprawiają a nie gadają przez telefony :gwizdanie: Szczerze polecam i podrzucam wskazówkę - dzwonić do upadłego
Opublikowano 6 Marca 201214 l I ja gorąco polecam! U mnie zrobione: - kolektory (klapy wirowe - 3,0 TDI) - ogarnięty temat cykania silnika (uszczelka pod wtryskiem) kilka innych pierdół Nie żałuję ani jednego kilometra zrobionego do chłopaków- takiego warsztatu i specjalistów, z którymi można spokojnie pogadać można ze świecą szukać! Jeszcze raz wielkie dla OLA i chłopaków! w AZ non-stop jest pełno aut do naprawy (ludzie tam walą drzwiami i oknami naprawiać/swapować/itd swoje auta bo warsztat jest mega ) i jak jest robota to chłopaki naprawiają a nie gadają przez telefony :gwizdanie:Szczerze polecam i podrzucam wskazówkę - dzwonić do upadłego Prawda to- podejrzewam, że gdybym posiedział tam jeszcze ze 2 godzinki to by mnie zastawiły auta klientów
Opublikowano 7 Marca 201214 l I ja gorąco polecam!U mnie zrobione: - kolektory (klapy wirowe - 3,0 TDI) - ogarnięty temat cykania silnika (uszczelka pod wtryskiem) kilka innych pierdół Nie żałuję ani jednego kilometra zrobionego do chłopaków- takiego warsztatu i specjalistów, z którymi można spokojnie pogadać można ze świecą szukać! Jeszcze raz wielkie dla OLA i chłopaków! w AZ non-stop jest pełno aut do naprawy (ludzie tam walą drzwiami i oknami naprawiać/swapować/itd swoje auta bo warsztat jest mega ) i jak jest robota to chłopaki naprawiają a nie gadają przez telefony :gwizdanie:Szczerze polecam i podrzucam wskazówkę - dzwonić do upadłego Prawda to- podejrzewam, że gdybym posiedział tam jeszcze ze 2 godzinki to by mnie zastawiły auta klientów
Opublikowano 12 Marca 201214 l Polecam serwis. Za profesjonalne podejście, szybką diagnozę i jeszcze szybszą naprawę praktycznie od ręki.
Opublikowano 7 Stycznia 201511 l Cześć , Był ktoś ostatnio w tym warsztacie? Trzymają poziom, ciągle warto ich odwiedzić ? Pozdrawiam Edytowane 7 Stycznia 201511 l przez Mirasalo
Opublikowano 25 Stycznia 201511 l Jak też się podpinam pod pytanie kolegi. Miesiące mijają od tych postów, a tam dalej dobrze, czy ekipa się pozmieniała i już lipa? Ktoś się może wypowiedzieć na ten temat?
Opublikowano 30 Marca 201511 l Jak zwykle pelen profesjonalizm, zrozumienie czlowieka w potrzebie i calkowite ogarniecie tematu na wysokim poziomie tak jak to powinno wygladac. Takze pomoc w zalatwieniu lawety! Jeszcze raz bardzo bardzo dziekuje
Opublikowano 31 Marca 201511 l Ma ktoś aktualne namiary na warsztat? Na podane telefony nie moge sie dobić? W Gdańsku chyba już ich nie ma...
Opublikowano 31 Marca 201511 l Jak zwykle pelen profesjonalizm, zrozumienie czlowieka w potrzebie i calkowite ogarniecie tematu na wysokim poziomie tak jak to powinno wygladac. Takze pomoc w zalatwieniu lawety! Jeszcze raz bardzo bardzo dziekuje o Ty!!!
Opublikowano 15 Kwietnia 201511 l Ma ktoś aktualne namiary na warsztat? Na podane telefony nie moge sie dobić? W Gdańsku chyba już ich nie ma...W pruszczu sąhttp://az.gda.pl
Opublikowano 26 Maja 201511 l Jak też się podpinam pod pytanie kolegi. Miesiące mijają od tych postów, a tam dalej dobrze, czy ekipa się pozmieniała i już lipa? Ktoś się może wypowiedzieć na ten temat? Działają w Pruszczu jak kolega wyżej napisał. Można śmiało jechać. Dają radę
Opublikowano 1 Lutego 201610 l czy nr w AZ się zmieniły dzwonię: 601 443 282 (odzywa się jednostka wojskow Głogów), 503 586676 nikt nie odbiera?
Opublikowano 1 Lutego 201610 l 503586676Ciężko się dodzwonić, ale możesz napisać sms, że prosisz o kontakt.
Opublikowano 24 Listopada 20169 l Witam Jeżeli zagląda tu Właściciel Serwisu to chciałbym się uprzejmie przypomnieć o rachunku za naprawę z 20.10.2016 którego do tej pory nie dostałem. Będę wdzięczny za kontakt.. 09/2017 za miesiąc mija rok od wizyty w AZserwis.. wciąż brak rachunku.. pozdrawiam i nie polecam Edytowane 13 Września 20178 l przez H_S_B
Opublikowano 5 Sierpnia 20205 l Wiecie czy w tym warsztacie wymienia mi lampy w b9 na full ledy z tyłu? Kodowanie komponent plus światła dynamiczne z modulu komfortu