Gość Trzeniu Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Miron a kiedy zmiana? :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ale na B8 :gwizdanie: bo B7 to juz nie wypada
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ale na B8 :gwizdanie: bo B7 to juz nie wypada albo A5
miron78 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2008 czytacie w moich myślach - widzę plany znacie - ale to wymaga troszke upływu czasu [br]Dopisany: 19 Grudzień 2008, 10:45_________________________________________________dużo bardziej mnie rajcuje A5 ale praktyczność A4 nieporównywalna - życie pokaże
poziek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 dużo bardziej mnie rajcuje A5 ale praktyczność A4 nieporównywalna - życie pokaże twoja B6 dla żonki i małego Mironka a dla ciebie A5 :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2008 to jest myśl - Poziu walnij mi tylko przelewik 50 tyś zł i unazm że za***iście mi doradziłeś
poziek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 to jest myśl - Poziu walnij mi tylko przelewik 50 tyś zł i unazm że za***iście mi doradziłeś Mironku trzeba było mówić od razu...pierdyknę ci seteczkę, żebyś tylko dobre wyposażenie wziął... :gwizdanie:
PawełMałkowski Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ale WYPASIK :gwizdanie: Wyposażenie miecie na całej linii. Ot : to czekajcie, jeszcze ja 50tyś dorzucę
Artur_pogórze.g Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Miron78 czy przy wymianie navi+ na rns-e'a musiałeś wymieniać coś jeszcze? I za ile dałbym rade sprzedać navi+ orientujesz się może?
miron78 Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Opublikowano 18 Lutego 2009 Miron78 czy przy wymianie navi+ na rns-e'a musiałeś wymieniać coś jeszcze? I za ile dałbym rade sprzedać navi+ orientujesz się może? Wyjmujesz NAVI+, kupujesz RNS-E i wkładasz - nic więcej nie wymieniasz ani nie dokupujesz ( chyba że chcesz to rozbudować o inne sprzęty typu DVD i.t.p ) Osobiście Navi+ którego miałem w idealnym stanie z mapami i ori dokumentami sprzedałem za 800 zł
alvaro Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 miron78 Wyjmujesz NAVI+, kupujesz RNS-E i wkładasz - nic więcej nie wymieniasz ani nie dokupujesz ale ciągniesz też CANy z zegarów... Miras już zapomniał jak mu to robił jego magik
taktuś Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 miron78 Wyjmujesz NAVI+, kupujesz RNS-E i wkładasz - nic więcej nie wymieniasz ani nie dokupujesz ale ciągniesz też CANy z zegarów... Miras już zapomniał jak mu to robił jego magik Przed tą operacją siedziałem w mironowozie, chłonąłem bose..., to było w Wiśle... ,Miron jak w amoku powtarzał: - Czuję, że Alvaro nadchodzi, czuję, że alvaro nadchodzi, czuję, że alvaro nadchodzi...
alvaro Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 taktuś - Czuję, że Alvaro nadchodzi, czuję, że alvaro nadchodzi, czuję, że alvaro nadchodzi... decayed :polew: nadszedł ewentualnie doszedł (czyt. zrobił swoje) i poszedł... :polew:
miron78 Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Opublikowano 19 Lutego 2009 taktuś - Czuję, że Alvaro nadchodzi, czuję, że alvaro nadchodzi, czuję, że alvaro nadchodzi... decayed :polew: nadszedł ewentualnie doszedł (czyt. zrobił swoje) i poszedł... :polew: nadszedł , nic nie ciągnoł i poszedł [br]Dopisany: 19 Luty 2009, 08:13_________________________________________________ miron78[/color][/b] Wyjmujesz NAVI+, kupujesz RNS-E i wkładasz - nic więcej nie wymieniasz ani nie dokupujesz ale ciągniesz też CANy z zegarów... Miras już zapomniał jak mu to robił jego magik A fakt - zapomniałem - ale to kosmetyka ( czas roboczy 15 min a koszt to 2 kabelki ) i to całe rezanko
KOval81 Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Zderzaki mnie tu zmienić prosze na S-Line, bo będzie foch
miron78 Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Opublikowano 20 Lutego 2009 Zderzaki mnie tu zmienić prosze na S-Line, bo będzie foch nawet nie żartuj - bo zew. s-line chodzi mi po głowie od samego początku - ale troszke mi kasy zawsze było szkoda ( jakbym miał furke jeszcze trzymać z 5 lat to może i by się opłacało ) ale jak narazie nie chcę już kasy topić - choć wiem że po tym modzie autko zmieniłoby się diametralnie.A co do zew. s-lina to wydaje mi się że fele musiałyby iść do zmiany, na takie bardziej "sport". Nie widziałem jeszcze B6 z zew. s-line + mój kolor + polerki 18. Całość mogłaby się troszke gryść.Do s-line zew. najbardziej nie pasujące fele do chyba właśnie polerki.
miron78 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Opublikowano 13 Maja 2009 jaki procent przyciemnienia masz ? zciemnione tylne szybki ( folia 3M FX35 ) czyli 35%
Rekomendowane odpowiedzi