Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BEX] Mironowóz cz.II - S-line , Ledy , 18 , RNS-E

miron78

Rekomendowane odpowiedzi

aaaaaaaaaa do BAT-a dołącze dzięki temu...............teraz to mnie przekonałeś , trzebabyło tak odrazu :decayed::wink4:[br]Dopisany: 17 Październik 2008, 14:31_________________________________________________Trzeniek...............a Ty kurna jakżeś wszedł na ten wątek.................... to zwykli klubowicze mogą se tu ot tak wchodzić i moją fure oglądać.............. :bicz:

:polew: :polew: Trzeniek :polew:

aaaaaaaaaa do BAT-a dołącze dzięki temu...............teraz to mnie przekonałeś , trzebabyło tak odrazu :decayed::wink4:

wiesz niby większe turbo już masz ale w BAT Klubie jeszcze trzeba by je mocniej spalinami napędzić.... a do tego mogę jedynie większe krany doprowadzić :kox:

zwykli klubowicze

:polew: :polew: :polew:

Nie ma co wasze dialogi są najśmieszniejsze :decayed:

Nawet moje za***iste teksty do Spankeja, który czasami coś z jajem napisze nie sa tak dobre jak wasze :gwizdanie: :kox::naughty:

zwykli klubowicze

:polew: :polew: :polew:

Nie ma co wasze dialogi są najśmieszniejsze :decayed:

Nawet moje za***iste teksty do Spankeja, który czasami coś z jajem napisze nie sa tak dobre jak wasze :gwizdanie: :kox::naughty:

ja poprostu staram sie utrzymac niski poziom jaki panuje na forum .... [nie bede go podnosil bo to juz za wysoko dla Was] .... :polew: :polew: :polew:

ja poprostu staram sie utrzymac niski poziom jaki panuje na forum ....

Sorry za małe OT: co za wredny łach !! :polew: :polew: :polew:

P.S. Miron, jeździłem nie raz poźkowym autem zarówno sam oraz z poźkiem w kilka dłuższych tras i powiem Tobie, że ja nic nie czułem, a nos mam dobrze wyczulony na tego typu rzeczy.

:mysli: a to dziwne bo kiedyś mi się skarżyłeś że jak z nim jedziesz to nic do przodu nie widzisz przez te choinki zapachowe :polew:[br]Dopisany: 17 Październik 2008, 14:53_________________________________________________

Miron, wycinaj kata :)

bardziej już śmierdzieć nie może w Twoim aucie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

;(

My tu hihi hahi a Mironek już myśli co w domu powiedzieć, że tysiączka nie będzie w budżecie :gwizdanie: :kox:

:decayed:

[br]Dopisany: 21 Październik 2008, 12:25_________________________________________________

Jest moim wzorem auta którego kiedyś kupie he he

GRATULACJE :good:

Podziękował - możesz się zgłosić jak będę sprzedawał :wink4: choć napewno nie szybko :)

My tu hihi hahi a Mironek już myśli co w domu powiedzieć, że tysiączka nie będzie w budżecie :gwizdanie: :kox:

:decayed:

Znaczy, że rozmowa już była :decayed:

Kiedy wysyłać wtryski ? :kox::naughty:

hehe - spoko spoko - bez napałów, narazie niema czasu nawet pomyśleć o dalszych kucach a co dopiero sie zato zabrać :wink4: - a co do żonki to nie ogranicza mnie z ładowaniem kasy w audi, zresztą sama już chyba przesiąkła tą marką i tym forum więc z tym problemów brak :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...