Gość Trzeniu Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 no i jeszcze magnetyzer i będzie następne 7KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 17 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 aaaaaaaaaa do BAT-a dołącze dzięki temu...............teraz to mnie przekonałeś , trzebabyło tak odrazu [br]Dopisany: 17 Październik 2008, 14:31_________________________________________________Trzeniek...............a Ty kurna jakżeś wszedł na ten wątek.................... to zwykli klubowicze mogą se tu ot tak wchodzić i moją fure oglądać.............. :polew: Trzeniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 aaaaaaaaaa do BAT-a dołącze dzięki temu...............teraz to mnie przekonałeś , trzebabyło tak odrazu wiesz niby większe turbo już masz ale w BAT Klubie jeszcze trzeba by je mocniej spalinami napędzić.... a do tego mogę jedynie większe krany doprowadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 17 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Trzeniek muszę tam znowu wpaść do Was bo widzę że się rozbrykaliście i po całym forum latacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 zwykli klubowicze :polew: Nie ma co wasze dialogi są najśmieszniejsze Nawet moje za***iste teksty do Spankeja, który czasami coś z jajem napisze nie sa tak dobre jak wasze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 zwykli klubowicze :polew: Nie ma co wasze dialogi są najśmieszniejsze Nawet moje za***iste teksty do Spankeja, który czasami coś z jajem napisze nie sa tak dobre jak wasze :gwizdanie: ja poprostu staram sie utrzymac niski poziom jaki panuje na forum .... [nie bede go podnosil bo to juz za wysoko dla Was] .... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 ja poprostu staram sie utrzymac niski poziom jaki panuje na forum .... Sorry za małe OT: co za wredny łach !! :polew: P.S. Miron, jeździłem nie raz poźkowym autem zarówno sam oraz z poźkiem w kilka dłuższych tras i powiem Tobie, że ja nic nie czułem, a nos mam dobrze wyczulony na tego typu rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Miron, wycinaj kata bardziej już śmierdzieć nie może w Twoim aucie :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 [nie bede go podnosil bo to juz za wysoko dla Was] Pseudo-warszawski-pseudo-wykształcony-pseudo-elokwentny łach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 17 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 a to dziwne bo kiedyś mi się skarżyłeś że jak z nim jedziesz to nic do przodu nie widzisz przez te choinki zapachowe [br]Dopisany: 17 Październik 2008, 14:53_________________________________________________ Miron, wycinaj kata bardziej już śmierdzieć nie może w Twoim aucie :polew: :polew: ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Sorry za małe OT: co za wredny łach !! :polew: Pseudo-warszawski-pseudo-wykształcony-pseudo-elokwentny łach ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 a to dziwne bo kiedyś mi się skarżyłeś że jak z nim jedziesz to nic do przodu nie widzisz przez te choinki zapachowe :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 nie robić OT :polew: Fleja (zaraz zajedzie tekstem o moderatorze ) :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 My tu hihi hahi a Mironek już myśli co w domu powiedzieć, że tysiączka nie będzie w budżecie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor_audi Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Jest moim wzorem auta którego kiedyś kupie he he GRATULACJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 My tu hihi hahi a Mironek już myśli co w domu powiedzieć, że tysiączka nie będzie w budżecie :gwizdanie: [br]Dopisany: 21 Październik 2008, 12:25_________________________________________________ Jest moim wzorem auta którego kiedyś kupie he he GRATULACJE Podziękował - możesz się zgłosić jak będę sprzedawał choć napewno nie szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 My tu hihi hahi a Mironek już myśli co w domu powiedzieć, że tysiączka nie będzie w budżecie :gwizdanie: Znaczy, że rozmowa już była Kiedy wysyłać wtryski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Znaczy, że rozmowa już była Ma ładną śliwę pod okiem więc rozmowa była Możesz wysyłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 hehe - spoko spoko - bez napałów, narazie niema czasu nawet pomyśleć o dalszych kucach a co dopiero sie zato zabrać - a co do żonki to nie ogranicza mnie z ładowaniem kasy w audi, zresztą sama już chyba przesiąkła tą marką i tym forum więc z tym problemów brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Mironku jedno słowo i kraniki lecą pocztexem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi