Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BEX] Mironowóz cz.II - S-line , Ledy , 18 , RNS-E

miron78

Rekomendowane odpowiedzi

Mironku jedno słowo i kraniki lecą pocztexem :gwizdanie: :kox:

będę miał na uwadze - jeżeli będę w to wchodził - będziesz wiedział pierwszy :wink4:

Miron, pomoz pozkowi rozebrac fure z power-gratow, nie badz taki :decayed::tongue4:

ja już mam dla Mirona cały zestawik :kox: jutro będzie wystawiony w klubie na sprzedaż :gwizdanie: :gwizdanie:

Miron sprzedaj to i kup B7 :rolleyes:

niema problemu - znajdź mi tylko B7 3.0tdi Avant s-line zew. wew. i ostatni warunek nie może brakować niczego co mam w B6 ( a tak na poważnie już mi smaki po B7 mineły ) :wink4:[br]Dopisany: 21 Październik 2008, 13:55_________________________________________________no chyba że znajdzie się okazyjnie jakiś rodzynek - ale ogólnie odpuściłem

a czemu ja Ci mam szukać? :gwizdanie: takich aut jeździ dużo tylko trzeba porządnie poszukać :wink4:

a co do ładowania worka pieniędzy w B6 to ja już odpuściłem , lepiej dołożyć tą kasę do nowszego modelu :naughty:

a co do ładowania worka pieniędzy w B6 to ja już odpuściłem , lepiej dołożyć tą kasę do nowszego modelu :naughty:

E tam.

Kupisz B7 i co?

Nie ma sensu ladowac kasy, bo przeciez mozna zmieniac za rok-dwa na B8 :naughty:

Kupisz B7 i co?

Jak to co , porządny klubowicz powinien zaliczac po kolei wszytskie modele :kox: tak tak Poziu mozesz to kojarzyć jak tylko chcesz :polew:

hehe - fajnych autek jest naprawdę dużo - ale na chwilke obecną będę się chyba trzymał takiego planu : Przeczekać ere B7 - w B6 kasa poszła więc niech jeszcze troche pośmiga - poczekać aż dzieciak będzie o własnych siłach do autka wskakiwał - i kupić A5 3.0tdi s-line ( czyli na wiosne 2010 ) a co życie pokaże albo co mi między czasie do głowy strzeli to się zobaczy :decayed::wink4:[br]Dopisany: 21 Październik 2008, 14:18_________________________________________________A5 + 3.0tdi + s-line = miałem, śmigałem, jest śliczne, szybkie, oszczędne, wygodne, wypasione może troszke mało praktyczne ale napewno nigdy dużo ich na drogach nie będzie, przykuwa zwrok - wyróżnia sie na drogach - JEST BOSKIE :)[br]Dopisany: 21 Październik 2008, 14:23_________________________________________________i z B6 na A5 przeskok jest niemały czego nie można powiedzieć o przesiadce z B6 na B7

w 2010 będzie już jak audi TT teraz , przechodzone...

lepiej zaczekaj do 2016 i kup wtedy A11 z 6.0TDI :decayed:

:polew:

synek...............

2010 to w sumie kwestia 15 miesięcy - wtedy A5 będzie praktycznie 3 latkiem - a TT jest dalej ładne :tongue4: ( oczywiście nie mówię o starym modelu ) choć temu też niczego nie brakuje[br]Dopisany: 21 Październik 2008, 14:29_________________________________________________warto poczekać

http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=82520908&__lp=4&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=457843&lang=de&pageNumber=1&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...