miron78 Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Mironku jedno słowo i kraniki lecą pocztexem :gwizdanie: będę miał na uwadze - jeżeli będę w to wchodził - będziesz wiedział pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 będę miał na uwadze - jeżeli będę w to wchodził - będziesz wiedział pierwszy Mironku, nie daj się prosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 jeżeli będę w to "wchodził " No Miron to możesz tez zdjęcie jej zrobić :banan1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Miron sprzedaj to i kup B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Miron, pomoz pozkowi rozebrac fure z power-gratow, nie badz taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Miron, pomoz pozkowi rozebrac fure z power-gratow, nie badz taki ja już mam dla Mirona cały zestawik jutro będzie wystawiony w klubie na sprzedaż :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Miron sprzedaj to i kup B7 niema problemu - znajdź mi tylko B7 3.0tdi Avant s-line zew. wew. i ostatni warunek nie może brakować niczego co mam w B6 ( a tak na poważnie już mi smaki po B7 mineły ) [br]Dopisany: 21 Październik 2008, 13:55_________________________________________________no chyba że znajdzie się okazyjnie jakiś rodzynek - ale ogólnie odpuściłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 a czemu ja Ci mam szukać? :gwizdanie: takich aut jeździ dużo tylko trzeba porządnie poszukać a co do ładowania worka pieniędzy w B6 to ja już odpuściłem , lepiej dołożyć tą kasę do nowszego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 a ja wiem na co ma teraz Mironek smaki :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 a ja wiem na co ma teraz Mironek smaki :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Na co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 na TICO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 na TICO jedna litera mniej w nazwie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 chyba nie na misiubisi efo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 a co do ładowania worka pieniędzy w B6 to ja już odpuściłem , lepiej dołożyć tą kasę do nowszego modelu E tam. Kupisz B7 i co? Nie ma sensu ladowac kasy, bo przeciez mozna zmieniac za rok-dwa na B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Kupisz B7 i co? Jak to co , porządny klubowicz powinien zaliczac po kolei wszytskie modele tak tak Poziu mozesz to kojarzyć jak tylko chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 chyba nie na misiubisi efo ? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 hehe - fajnych autek jest naprawdę dużo - ale na chwilke obecną będę się chyba trzymał takiego planu : Przeczekać ere B7 - w B6 kasa poszła więc niech jeszcze troche pośmiga - poczekać aż dzieciak będzie o własnych siłach do autka wskakiwał - i kupić A5 3.0tdi s-line ( czyli na wiosne 2010 ) a co życie pokaże albo co mi między czasie do głowy strzeli to się zobaczy [br]Dopisany: 21 Październik 2008, 14:18_________________________________________________A5 + 3.0tdi + s-line = miałem, śmigałem, jest śliczne, szybkie, oszczędne, wygodne, wypasione może troszke mało praktyczne ale napewno nigdy dużo ich na drogach nie będzie, przykuwa zwrok - wyróżnia sie na drogach - JEST BOSKIE [br]Dopisany: 21 Październik 2008, 14:23_________________________________________________i z B6 na A5 przeskok jest niemały czego nie można powiedzieć o przesiadce z B6 na B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 w 2010 będzie już jak audi TT teraz , przechodzone... lepiej zaczekaj do 2016 i kup wtedy A11 z 6.0TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 w 2010 będzie już jak audi TT teraz , przechodzone... lepiej zaczekaj do 2016 i kup wtedy A11 z 6.0TDI synek............... 2010 to w sumie kwestia 15 miesięcy - wtedy A5 będzie praktycznie 3 latkiem - a TT jest dalej ładne ( oczywiście nie mówię o starym modelu ) choć temu też niczego nie brakuje[br]Dopisany: 21 Październik 2008, 14:29_________________________________________________warto poczekać http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=82520908&__lp=4&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=457843&lang=de&pageNumber=1&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi