Arkady27 Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Witam przeszukałem troszke forum i niestety nie moge nigdzie znaleźć co to za przycisk z samochodem obok return http://img137.imageshack.us/i/panelb6.png/
ksiu85 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 coś jakby info o korkach dokladnie tak jak kolega wyzej pisze
wrclaguna Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 coś jakby info o korkach dokladnie tak jak kolega wyzej pisze ten panel byl stosowany w modelu B6 czyli mala navi miedzy zegarami
Arkady27 Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 No ja mam b7 i zgadza się mam małą navi miedzy zegarami, idę wypróbować te info o korkach jak koledzy wyżej pisali ciekawe czy u nas w pl to wogóle działa
Cuber Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 ten panel byl stosowany w modelu B6 czyli mala navi miedzy zegarami W B7 również :gwizdanie:
Norbi Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 W B5 również jest, z tym że naszym wieśniackim kraju to nie działa.
Arkady27 Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 dzisiaj sie zdziwiłem włączyłem navi wybrałem jakas trase do rzeszowa i włączyłem ten przycisk o korkach i wyskoczylo mi kilka ulic w rzeszowie i numer drogi prawdopodobnie byly zakorkowane niestety nie pojechalem do rzeszowa z braku czasu jutro sprawdze czy te informacje sa w miare wiarygodne
czaki22 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 sadzeze to szybkie wybranie alternatywnej drogi/trasy
Gamling Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 sadzeze to szybkie wybranie alternatywnej drogi/trasy Dokładnie tak, sam kiedyś miałem taki panel.
Rekomendowane odpowiedzi