miron78 Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Mam pytanko ( A4 B6 avant ) letnie kółka mam seryjne o rozm.235/45/17 natomiast jeżeli chodzi o zimówki to zostały mi z B5 205/55/16 ( fela stalowa ) i chciałem zapytać czy to jest odpowiedni rozmiar dla mnie i podejdzie czy nie ? wydaje mi się że nie ale pytam bo pewny nie jestem.I czy jeżeli to nie jest mój odpowiednik to czy mogę takie założyć bo różnica będzie nie wielka czy raczej nie powinienem takiego rozmiaru zakładać ( jeżeli tak to jaki jest odpowiedni przy feldze zimowej 16 ) - dzięki za pomoc
Gość Keżor Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 http://opony.auto.com.pl/kreator/index.asp?rodzaj_pojazdu=osobowe&marka=Audi&model=A4 spasują te co masz
Norbi TDI Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Spokojnie zakładaj :th:
miron78 Opublikowano 10 Października 2007 Autor Opublikowano 10 Października 2007 dzięki za pomoc - zostawiam zimówki z B5 :th:
Gość Gienio Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Z delikatnym przeklamaniem na liczniku, ale beda pasic.
Rekomendowane odpowiedzi