juri-gtd Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 w tej chwili mam założone oryginały (ate lub trw) nie pamiętam dokładnie a po ostatnim mocniejszym hamowaniu zaczęły piszczeć przy dojeżdżaniu do świateł przy malej prędkości i delikatnym hamowaniu, najlepsze jest to, ze piszczy przód i tył jakie klocki założyć aby poprawić hamowanie i zniwelować piszczenie? ferrodo ds2500? ebc reenStuff ? co polecacie do dynamicznej jazdy ?
Dev Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Ferodo DS Performance lub niebieski Pagid pod warunkiem że sa do Twojego auta jaki masz tam zacisk ????? prawdopodobnie tarcza jest 312mm przejdz na 320 lub 345mm, mozna wówczas podłozyc FDSP 1629 jak chcesz to mam do oddania zestaw kpl na 320mm
Dev Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 mówimy o tym aucie które masz w avatarze ???? czy jakims innym ?
juri-gtd Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 audi a4 cabrio 3.2 fsi 2006 quattro,mierzyłem kiedyś tarcze i wychodziło mi coś ponad 340mma teraz patrze i po numerze vin w etce mi wychodzi 345x30mm,
Rekomendowane odpowiedzi