Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jakie fele do mojej A4??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i juz sa fele zakupione http://img113.imageshack.us/img113/6320/dscf4480bw4.jpg teraz tylko oponki..ale na to mam duzo czasu...Dzieki za wszelkie opinie.. :thumbup:

Będziesz zakładał w tym roku jeszcze te felgi to pokaz fotkę jak na aucie wyglądają bo felgi ładne :)

Nie w tym roku :no:[br]Dopisany: Październik 25, 2007, 11:35:58 _________________________________________________http://allegro.pl/item254742828_sprzedam_opony_dunlop_sport_901fm_17_.html znalazlem cos takiego..co o tym sadzicie?Kupil bym najchetniej nowe ale brak kapusty i musze sie obejsc uzywka w dobrym stanie :rant:
Opublikowano

Rozumiem , że masz felgi 17", a oponki ładne i warte ceny ,za 800 zeta masz komplet , a ja w tamtym roku za 2* 18" dałem 1800 zł, cały czas mialem na myśli ,że masz 18", jak na 17" to 235/45 zakładaj i bedzie git

Opublikowano

Tak 17... te opony moge ogladnac na zywo bo mam niedaleko po nie....i za 700zl mysle ze pujda bez problemu tylko czy 235 nie za duza hmm moze nie:p dzieki za info...A te twoje 18 sa sliczne :thumbup:

Opublikowano
A te twoje 18 sa sliczne

Już na 16" , bo założyłem zimówki :(. Pażdzioch się zrobił .Teraz też jest dobrze kupić letnie, popyt mały ceny spadają, a ie ma tak dużej różnicy między 235 a 225. Jednak namawiałbym cię na 235. Zrobisz jak zechcesz. Pozdr.

Opublikowano

A te twoje 18 sa sliczne

Już na 16" , bo założyłem zimówki :(. Pażdzioch się zrobił .Teraz też jest dobrze kupić letnie, popyt mały ceny spadają, a ie ma tak dużej różnicy między 235 a 225. Jednak namawiałbym cię na 235. Zrobisz jak zechcesz. Pozdr.

I chyba tak zrobie,bo u rob-a troszke to dziwnie wyglada 225 na 8'' a jak trafie na taka sama opone i bedzie / \ a tak bym raczej nie chcial.....cos musi chronic fele..

Opublikowano

felgi ładne,coś podobnego chciałem kupić do mojego ex golfa ale do a4 wybrałbym coś innego chyba:P zobaczymy jak to będzie na samochodzie wyglądało ;)

pozdro