tymonA4 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 podobno w b6 lpg nie hula według mnie to ten sam silnik co mam ja plus turbo chodzi mi o AVJ albo tą wersje 170-konną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 a dlaczego miałby nie hulać Tymonie ? przecież wiadomo, że to wszystko zależy od tego jak dbasz itp, ogólnie to chyba Audi lubi gaz jeździ trochę togo 1.8T w gazie i chłopaki nie narzekają, no chyba, że ten AVJ to jakiś specyficzny.... ps czaisz się na B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 no przyszla ta pora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 no chyba, że ten AVJ to jakiś specyficzny.... taaa , nie ma przepustnicy na linke Tymon ile siedzisz na forum , ze takie bezedurne tematy zakładasz ???? W kazde auto mozna wsadzić gaz , jest tylko jeden warunek , musi byc to dobra instalacja dobrana do mocy i rodzaju auta załozona u profi montera a nie u pana heńka za stodołą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 ok mozna zamykac wczoraj ktos mnie z kolowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi