Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] "Kuty na cztery buty " Czyli Avant 2.0 TFSI Quattro by fryzjerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...MELEX albo MUltitronic wtedy nie ma co zmieniac i skrzyni sie nie popsuje:)

chyba nie wiesz co piszesz :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

no powiedz ze sie ze mna nie zgadzasz jesli chodzi o pana Siemiana:)

Opublikowano
:decayed: :decayed: :decayed: oj mysle że Dawid wie jak mało tko :decayed: :decayed:
Opublikowano

siemian zaraz wkladam quiz o rowerzystach jak krecilismy materiał moze ktos ich rozszyfruje:)

Opublikowano

Melex z silnikem odrzutowym + siemian - czemu nie?

ale multitronic + siemian - tego za bardzo nie widze :decayed:

Opublikowano

siemian zaraz wkladam quiz o rowerzystach jak krecilismy materiał moze ktos ich rozszyfruje:)

:kox: :kox: :kox: :kox:

Melex z silnikem odrzutowym + siemian - czemu nie?

ale multitronic + siemian - tego za bardzo nie widze :decayed:

z Twoim sobie nie dalem rady... ;( ;( ;( Prędzej reszta padła :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Myślałem że pierdolne jak Siemian padł po "piwie" :polew::kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Fajna B8! Gratuluje! ALE jakos aftomat mnie osobiscie nie pasuje to tego silnika z Q :) No S-tronic to jeszcze moze ale TIP? hmm

Jezdzilem mocnymi B8 TFSI i 3.0TDI z S-tronic i szczerze musze powiedziec ze skrzynia naprawde mnie bardzo pozytywnie zaskoczyla. Ale to nie dla mnie gdyz ja lubie sie "bawic" w zimie, szczegolnie na zlotach organizowanych w skandynawii na fiordach lub jeziorach. Na 100% zabawe i poslizgi quattro skrzynia automatyczna nie pozwala. Przetestowalismy to na szkoleniu Audi Quattro Experience.. Wygoda za to jest niesamowita i reakcja skrzyni na kick down calkiem OK.

Ale w koncu do rzeczy. Mam nareszcie okazje spytac kogos o temat dreczacy mnie od dawna.

fryzjerek:

1. Jak jest z jazda powyzej 80km/h z otworzonym calkowicie dachem? Probowales? U Ciebie tez sa takie dziwne zawirowania powietrza w kabinie i denerwujacy halas i swist?

2. Jezdzisz z otwarta przeslonka dachu? Zauwazyles moze zostawiajac calkowicie odsunieta przeslone dachu panoramicznego ze po powrocie do samochodu przeslona sama sie zasunela? Np calkowicie sie zasunela albo tylko do polowy?

U mnie dzieje sie tak bardzo czesto!! Zawsze mam odsunieta a jak wracam do samochodu to albo jest caly dach zasuniety albo do polowy itp! Zaden z dealerow, nikt na serwisie ani na necie nie moge znalesc na to odpowiedzi..

Pozdro

Opublikowano

Fajna B8! Gratuluje! ALE jakos aftomat mnie osobiscie nie pasuje to tego silnika z Q :) No S-tronic to jeszcze moze ale TIP? hmm

Jezdzilem mocnymi B8 TFSI i 3.0TDI z S-tronic i szczerze musze powiedziec ze skrzynia naprawde mnie bardzo pozytywnie zaskoczyla. Ale to nie dla mnie gdyz ja lubie sie "bawic" w zimie, szczegolnie na zlotach organizowanych w skandynawii na fiordach lub jeziorach. Na 100% zabawe i poslizgi quattro skrzynia automatyczna nie pozwala. Przetestowalismy to na szkoleniu Audi Quattro Experience.. Wygoda za to jest niesamowita i reakcja skrzyni na kick down calkiem OK.

Ale w koncu do rzeczy. Mam nareszcie okazje spytac kogos o temat dreczacy mnie od dawna.

fryzjerek:

1. Jak jest z jazda powyzej 80km/h z otworzonym calkowicie dachem? Probowales? U Ciebie tez sa takie dziwne zawirowania powietrza w kabinie i denerwujacy halas i swist?

2. Jezdzisz z otwarta przeslonka dachu? Zauwazyles moze zostawiajac calkowicie odsunieta przeslone dachu panoramicznego ze po powrocie do samochodu przeslona sama sie zasunela? Np calkowicie sie zasunela albo tylko do polowy?

U mnie dzieje sie tak bardzo czesto!! Zawsze mam odsunieta a jak wracam do samochodu to albo jest caly dach zasuniety albo do polowy itp! Zaden z dealerow, nikt na serwisie ani na necie nie moge znalesc na to odpowiedzi..

Pozdro

1. nie przy tych pretkosciach nie ale jak juz jedziesz ze 150 to nie ma bata . ale do 120-130 jest ok. sprawdz jak wyskoko podnosi ci sie ta siateczka i czy jest pod katem czy nie bo to od tego potem zalezy czy Buczy czy nie. w a3 z panorama miałem podobnie ale tam mi kumpel zrobil jakis patent i ta siatka wyjezdzala o gdzies 7mm wyzej i chuk zanikał w tej a4 na szczescie tego nie mam

2. hehehe no takich czarów to nie mam raz o malo co sie zerwałem pamietam bo wietrzylem sobie autko a burza juz prawie była i wybiegłem z domu na szczescie zdazyłem przed deszczem ale dach jak był w pozycji 100% OTWARTY TAK I ZOSTAŁ on nie ma prawa sie zamknac jak zostailes otwarty.

a jak z szumami przy otwartej panoramie a zasunietym tym elektrycznym zasówniku czy jak to tam nazwac tez masz huki stuki???

ps. Ja tylko kupuje auta w NY a tam niestety zadko trafisz manuala chyba ze eske :) dsg tylko w sportbacku a3 i r-tronic w r8 :)

Dzisiaj rano jechalem i specjalnie otworzylem dach:) zimno jak cholera no ale coz i tak jak mowilem dopiero przy 145 cos tam slychac ale tsak to nie ma w kabinie zadnego swistu gwizdu huku, jedynie co to powietrze sie zatrzymuje na siatce to moze byc troche slychac ale w kabinie nie ma zadnych zaklucen

Opublikowano

fryzjerek filmik z kulisami miód malina :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

fryzjerek chesz Ori ledy na tył ? odrazu dam Ci namiary na goscia gdzie je załozyć w Krakowie :naughty: Jak cos to pisz do mnie na gg

ps. Filmiki robią robote :good:

Opublikowano

fryzjerek chesz Ori ledy na tył ? odrazu dam Ci namiary na goscia gdzie je załozyć w Krakowie :naughty: Jak cos to pisz do mnie na gg

ps. Filmiki robią robote :good:

jak by to wygladalo jak w a6 to chetnie ale niestety w a4 kurde to nie robi takiego wrazenia

Opublikowano

oj Cuber, 3 miesiące go namawiałem bo i tak wymieniał lampy i nic nie dało. :)

Myśle że po przejściach jakie fryzjer miał z przerobieniem instalacji tylnych lamp nie ma zbytnio ochoty nic tam ruszać :decayed:

Opublikowano

oj Cuber, 3 miesiące go namawiałem bo i tak wymieniał lampy i nic nie dało. :)

Myśle że po przejściach jakie fryzjer miał z przerobieniem instalacji tylnych lamp nie ma zbytnio ochoty nic tam ruszać :decayed:

święte słowa :) ja po 3 miesiącach jak zobaczyłem ze kierunki mrugają na żółto a nie czerwono to dostałem orgazmu:) a tak jak mowie na poważnie ledy nie robią takiego efktu jak w a6 nie wiem czy to jakaś wada czy sa za blisko siebie i za maly jest odstęp bo niestety sie ten efekt tej elipsy gubi

Opublikowano

Zrobie fotki jak będzie gotwy dzisiaj to zobaczymy, fakt nie robi roboty jak w A6 ale widziałem i wygląda nieźle :gwizdanie:

Opublikowano

a ty zakladasz dzisiaj tak??? z ciekawosci ile impreza kosztuje????

Opublikowano

impreza... zależy w jakiej wersji sti... wrx... :decayed: :decayed: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wejdzie spokojnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...