luQas Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Chodzi mi glownie gdzie znajduja sie sruby montazowe do karoserii kielichow samochodu z przodu i z tylu poniewaz chce zalozyc gwintowane zawieszenie
wosiek Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 pod pokrywą plastikową masz na kielichach po 3 sróby na każdy, z tyłu trzeba było boczki rozbierać (ale to u mnie w avancie) a u ciebie nie wiem jak jest,ale amortyzator jest jest montowany bodajże na 2 lub 3 śrubki,nie da się ich nie zauważyć mam nadzieje że o to ci chodziło pozdro
luQas Opublikowano 12 Października 2007 Autor Opublikowano 12 Października 2007 Witajj przod juz wiem tyl musze znalesc!! A jak dales sobie rade z przodem bez problemu wymontowales zamontowales???? Tak w ogole na Allegro chyba widzialem sprzedajesz fele jak dobrze pamietam *wosiek1*
wosiek Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 A jak dales sobie rade z przodem bez problemu wymontowales zamontowales???? szczerze to pierwszy raz zmieniałem w a4 bez żadnej wiedzy co,gdzie trzeba odkręcić itp, z przodem było dużo j**ani* bo cięzko wyjąc amorek bez ruszania dolnych wachaczy ale jakoś po wielkich trudach udało się wyciągnąć i włożyć,tył ogólnie 15 min roboty gdyby nie trzeba było ściągać tapicerki.... czas jaki ja poświęciłem na wymiane to "zaledwie" 9 godzin [br]Dopisany: 12 Październik 2007, 13:16 _________________________________________________a felgi sprzedane,jutro przyjeżdza koleś po nie... nikt z klubu niechciał peszek:P
luQas Opublikowano 12 Października 2007 Autor Opublikowano 12 Października 2007 Jak przyjedzie Gewinda Bedziemy Cwiczyc :> :> :> A dlaczego pocisles fele??? Za duze czy co?? Czy masz inne na oku??
wosiek Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 powodzenia z zawieszką za duże?? stanowczo nie na wiosne mają przyjść 18" lub 19" właśnie dlatego,a sprzedałem teraz bo to ostatnie chwile na sprzedanie za normalną kase...
Rekomendowane odpowiedzi