kadafi Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 witam wsztstkich musze wymienic klocki hamulcowe z przodu i teraz jaka firme polecacie zeby nie piszczaly i bylu dobra ze wzgledu ze siedze za granica do sklepu poszedl moj Tesciu i podali mu te firmy co sadzicie : ATE TRW FERODO LUKAS BOCH kotra wybrac?
Jarol Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 witam wsztstkich musze wymienic klocki hamulcowe z przodu i teraz jaka firme polecacie zeby nie piszczaly i bylu dobra ze wzgledu ze siedze za granica do sklepu poszedl moj Tesciu i podali mu te firmy co sadzicie : ATE TRW FERODO LUKAS BOCH kotra wybrac? FERODO Premier napewno nie piszczą i dobrze hamują.
kileeer Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 LUCAS i TRW to jest chyba to samo tylko nazwa zmieniona. a jeżeli chodzi o jakość to z tych co podałeś to albo ferodo albo bosch, nic innego nie bierz.
kadafi Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 wlasnie w sklepie powiedzieli ze Ferodo sa najtansze i piszcza i sa do to juz nie wiem jakie proponujece?
PIXI Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 A ja powiem tak : Mam ory z ASO (ATE) nic nie piszczy , ale pylą
kadafi Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 noo wlasnie zeby nie pyliły i nie piszczaly,pomuszcie w wyborze pliz
Dev Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Ferodo ale Premier nie SL, Bosch i TRW. Ate to przereklamowana kupa.
kadafi Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Opublikowano 12 Listopada 2010 ktos jeszcze jakies propozycje?
oktawian Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Jeżeli chodzi o jakość to TRW jak najbardziej ! Devasytation 2 komplet steinhof'ow założony nic nie piszczy i hamuje tak jak trzeba ! Więc chyba się sprawdzają A cena śmiesznie niska ...
Dev Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 jakicz czas temu montowałem zestawy Steinhof, i w kilku przypadkach piszczały, co prawda nie wszystkie ale trzeba przyznac ze po montazu oznaczały sie zadziwiajaca skutecznoscia hamowania
kadafi Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 to juz sam nie wiem jakie,chyba kupie te FERODO PREMIER moze beda hamowac i mie beda pylic na fele no i nie beda piszczec jak myslicie?
Dev Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 to juz sam nie wiem jakie,chyba kupie te FERODO PREMIER moze beda hamowac i mie beda pylic na fele no i nie beda piszczec jak myslicie? nie chyba, tylko na pewno, a pylic będą tak samo jak inne klocki tarcze masz w dobrym stanie?
oktawian Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Oj tak hamować to one hamują jak się dotrą ładnie to hebel jest jak ta lala Ty tam u siebie gdzie je kupujesz ?
Dev Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 u nas blisko nikt tego nie ma jak klientowi sie nie spieszy to wszystko kupuje na Alledrogo
Dev Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 ja za to nie płace tylko klient wiec jest to wszystko jedno
oktawian Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Ale można jeszcze taniej to kupić :gwizdanie: A wiesz chyba o tym, że jak masz tanie części i dobre to klient sam wróci i weźmie jeszcze innych : Napiszę Tobie potem coś na gg, może będziesz zainteresowany.
Dev Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 ja montuje tylko markowe produkty chyba że klient przyjedzie ze swoimi czesciami ale ok czekam na info na GG
Rekomendowane odpowiedzi