lolek3003 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Witam wszystkich. Jak w temacie chcialbym doradzic sie jakim sposobem najlepeij przykleic gorna listwe drzwi ta w kolorze w B5?? Czy tasma dwustronna (ze tak powiem taka jakby gobkowata) nada sie do tego czy moze uzyc jakies kleju montazowego lub jeszcze czegos innego? Pozdrawiam.
pawelwor Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Zazwyczaj używa się kleju do szyb. Ja używam kleju patex fix.
Doman13 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Użyłem kleju do szyb po uprzednim odtłuszczeniu powierzchni i ... kupa... Llistwa odchodzi... Hmmm.... piszesz patex fix... spróbuję
mikolaj85 Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Jak mi w Passacie odpadła to przykleiłem kropelką Tylko pozniej juz jej raczej nie zdejmiesz
Kowi87 Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Jak mi w Passacie odpadła to przykleiłem kropelką Tylko pozniej juz jej raczej nie zdejmiesz chyba z tym późniejszym zdjeciem sobie żartujesz :gwizdanie:
Pawlo 2004 Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Użyłem kleju do szyb po uprzednim odtłuszczeniu powierzchni i ... kupa... Llistwa odchodzi... Hmmm.... piszesz patex fix... spróbuję Taśma dwustronna i klej do szyb, i sam diabeł tego nie wyrwie Samym klejem nic nie zdziałasz.
mikolaj85 Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Jak mi w Passacie odpadła to przykleiłem kropelką Tylko pozniej juz jej raczej nie zdejmiesz chyba z tym późniejszym zdjeciem sobie żartujesz :gwizdanie: Jasne ze da się zdjąć, tylko ślady zostaną u mnie takie czarne kawałki gąbki spod listwy przyklejone do karoseri. Ogolnie sposob z kropelką trawały ale mało przyszłościowy.
kuternik Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 taśma dwustronna z obi i się trzyma, tylko troszkę bardziej odstaje bo taśma jest troszeczkę grubsza od tej oryginalnej.
graba83 Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Dokładnie tak jak pawlo napisał wąska taśma dwustronna na boki i w środek klej do szyb nie ma bata żeby odeszło, nawet karcherem mozna sobie śmiało poczynać na myjni.
Rekomendowane odpowiedzi