SoMeS Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 a jak bedziesz niegrzeczny to bedziesz mial szlaban?? tu nie chodzi o szlaban... ja przestałem trzymać gotówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 a jak bedziesz niegrzeczny to bedziesz mial szlaban?? tu nie chodzi o szlaban... ja przestałem trzymać gotówkę Hahhahahahaha.... czyzby zona sie nudzila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Hahhahahahaha.... czyzby zona sie nudzila? hehe nie po prostu jest mniej rozrzutna i to dla Naszego dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Hahhahahahaha.... czyzby zona sie nudzila? hehe nie po prostu jest mniej rozrzutna i to dla Naszego dobra Tomek przeciez nikt Ci nie kaze jezdzic gokardem, tylko masz byc obecny na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy75 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 a o której w sobotę ten spocik , no i adresik bym poprosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 preferowałbym niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy75 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 jak niedziela to ja niestety nie dam rady ,do pracy idę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 ...a jakby jakiegos spota zrobic w okolicach Venlo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 preferowałbym niedzielę jak niedziela to ja niestety nie dam rady ,do pracy idę tez jestem za sobota ...a jakby jakiegos spota zrobic w okolicach Venlo ? w przyszly weekend? jesli o nas chodzi to moze byc i Venlo tylko co z reszta, mysle ze polowa odpadnie no chyba ze sie myle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 sobota a co jest w Venlo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 sobota a co jest w Venlo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 no mi tez sobota bardziej pasi....a właśnie co tam jest w tym venlo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 chyba tylko granica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 chyba tylko granica od tej granicy w kierunku PL zaczyna sie zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 to co tam jest takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 to co tam jest takiego? mniejwiecej polowa drogi z Bielefeld do Roosendaal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 chyba tylko granica od tej granicy w kierunku PL zaczyna sie zabawa Hyhyhyhy Sobota bylaby nawet ok...- wieczorem... ...moze nawet zarobie :bicz3: - a co mi tam. :cwaniak1: Prawdziwe tygrysy nie boja sie nikogo- nawte zony [br]Dopisany: 22 Luty 2011, 21:42_________________________________________________ to co tam jest takiego? mniejwiecej polowa drogi z Bielefeld do Roosendaal Zawsze podziwialem cie za inteligencje... :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokson Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Witam starych wyjadaczy. Jestem żółtodziobem jezeli chodzi o forum, ale na zlocik pisał bym sie z tym że dopiero następny dość blisko mi do nederlandów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Witaj śledź wątek, jak będziesz miał już wszystkie papiery i furkę ogarniętą to wpadaj ja bym widział kiedyś spocika w Antwerpii :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy75 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 w przyszly weekend? jesli o nas chodzi to moze byc i Venlo tylko co z reszta, mysle ze polowa odpadnie no chyba ze sie myle Ja w przyszły weekend jadę do Polski , więc za tydzień odpadam. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi