Voucher Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Witam Powiedzcie mi czy istnieje jakis sposob na awaryjne otwarcie bagaznika w A4?(oprocz wiercenia dziurki pod rejestracja ) Pytam tak zapobiegawczo bo dzisiaj ogladajac swoja zauwazylem ze nie mam skladanych tylnych siedzen . Nie wiem kto wpadl na tak wspanialy pomysl . Za siedzeniami oraz pod polka jest blacha. A tak sie sklada ze guzik od bagaznika lekko mi sie zacina wiec nie chcialbym sie znalezc w sytuacji w ktorej zatnie sie na amen (odpukac). Moze daloby rade zamontowac jakas linke czy cos takiego aby w razie czego w ten sposob otworzyc bagaznik? Tak np. jak otwiera sie przednia maske. Albo jakoś przez centralny zamek?
Gość spedyt Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 A tak sie sklada ze guzik od bagaznika lekko mi sie zacina wiec nie chcialbym sie znalezc w sytuacji w ktorej zatnie sie na amen (odpukac). Nie wiem na co czekasz ze sprawdzeniem co się dzieje z zamkiem? Chyba że chcesz wiercić
Voucher Opublikowano 14 Października 2007 Autor Opublikowano 14 Października 2007 Narazie działa więc go nie ruszam :>
EndriuGiz Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 to lepiej zrób to teraz bo później będziesz miał problem
Rekomendowane odpowiedzi