kajserr Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Przedstawiam moją Audiczkę.. Rocznik 1995, silnik 1,9 TDI (1Z 90-konny) ..na wyposazeniu niewiele: - ABS - centralny - wspomaganie - elektryka w przednich szybach i lusterkach - immobilizer - ubogi komputerek - felgi alu 15" - kierownica, gaz i klakson Póki co jedynie takie zdjęcie bo innego nie mam ;]
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 po tym jednym zdjęciu oceniam na "plus"
Kimi Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Felgi wyglądają ciekawie, ale poczekam na resztę fotek Bezawaryjności
rafalekx Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 To że pokazałeś fotkę z tablicą rej. jeszcze jestem w stanie jakoś zrozumieć (że nie chciało Ci się wymazywać lub nie umiesz), ale po kiego grzyba jeszcze wpisujesz numer rej. w podpisie nad miniaturą fotki w profilu :gwizdanie: ..na wyposazeniu niewiele: - kierownica, gaz i klakson gaz w dieslu?
slepy Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 gaz[/color] gaz w dieslu? zapewne chodziło o pedał mam jedną dobra radę, nic nie rezaj, dozbieraj kasy i kup polifta w AJMie , mówię Ci to ja posiadacz 1Z, z 95r
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 To że pokazałeś fotkę z tablicą rej. jeszcze jestem w stanie jakoś zrozumieć (że nie chciało Ci się wymazywać lub nie umiesz), ale po kiego grzyba jeszcze wpisujesz numer rej. w podpisie nad miniaturą fotki w profilu :gwizdanie: jego cyrk,jego małpy diesel + lpg
rafalekx Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 zapewne chodziło o pedał Czemu mówisz tak brzydko mów jak normalny czlowiek: nie że "pedał" tylko giej, homoseksualistus
slepy Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 zapewne chodziło o pedał Czemu mówisz tak brzydko mów jak normalny czlowiek: nie że "pedał" tylko giej, homoseksualistus a co mnie tam jeden chooj
Armi Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Niech ktoś mi powie co jest nie tak z tym wydechem?
rafalekx Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 a co mnie tam jeden chooj no jaki kurfa jeden? inaczej użytkowany to jaki jeden, poza tym jeśli już to dwa wtedy jest "pedał"
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Niech ktoś mi powie co jest nie tak z tym wydechem? jest jakby z boku od "wycięcia" w zderzaku
Armi Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Niech ktoś mi powie co jest nie tak z tym wydechem? jest jakby z boku od "wycięcia" w zderzaku Czegoś takiego to jeszcze nie widziałem
rafalekx Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Czegoś takiego to jeszcze nie widziałem oj wisi niżej, nie trzyma się na mocowaniu bywa... W sumie jeszcze nie oceniłem fury a tyle już napisałem kolego doprowadź do porządku te niedociągnięcia typu wydech, inne fele i szerokości
Miszka82 Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 zwykłe B5 takie nijakie, trzeba serca i troszkę pracy i odmłodnieje
jozek726 Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Czegoś takiego to jeszcze nie widziałem oj wisi niżej, nie trzyma się na mocowaniu bywa... W sumie jeszcze nie oceniłem fury a tyle już napisałem kolego doprowadź do porządku te niedociągnięcia typu wydech, inne fele i szerokości zapomniałeś dodać jednej bardzo ważnej rzeczy ojjjjjjj umyj brudasa i zrób porządne foto
kajserr Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Opublikowano 16 Listopada 2010 no dobra ;P pojechaliscie mnie ale z tym to sie pogodze xD 1 - gaz - nie taki LPG tylko chodzi o dźwignię ! nie pedał kurrrr -,- 2 - wydech - jest na srodku ale jakby ktos nie zauwazyl to zdjecie jest zrobione z boku wiec to sie mowi PERSPEKTYWA. no moze fakt, troche nisko wisi ale to wina tego ze autko bylo po dzwonie i zle przyspawali - nie moja wina ;< 3 - rejestracja - a niech kurrrw.a wiedza ze to moje auto ! ;D PS - kupione hmm... niecale 2 miesiace temu, kupilem nowy aku, zmienilem amorki bo lataly po calej drodze, 4 wahacze byly do wymiany.. no i poki co to zrobilem maly tuning a'la WunderBaum i nic wiecej nie grzebie przed zima ;] kasa sie skonczyla ;( na wiosne w planach sa nowe felgi - 17/18 " - zalezy jak mi sie bedzie widziec, przednie i tylne swiatelka... aha.. 4 - po myciu lecialem nia jakies 300 km - jestem z wielkopolski a zdjecie zrobione jest pod czeska granica ;P wybaczycie ;>
Rekomendowane odpowiedzi