Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany jak najlepiej szamać jabłczan?

ważę 100kg +/-2kg

SciTec Creatim

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie ma sztywnych dawek,musisz zobaczyc sam jaka ilosc dziala na ciebie fajnie,trzymalbym sie tego.

czasem jem cos i wg zalecanyc dawek wystarczylo by mi na 1miesiac,a w rzeczywistosci wychodzi 2tyg.

Opublikowano
kto poleci dobrego spalacza (sprawdzonego), dostępnego w Polsce oczywiście :P może cos z KFD? Spalacze Tłuszczu / Odchudzanie / SKLEP KFD.pl

i co myślicie o tej promocji 49 ZŁ ? Bio Tech USA Fat Burner Super 100 tab. + Thermo Drine 60 caps. za FREE SKLEP ? Niska Cena

158 ZŁ ? Dyma Burn + Thyroburn + Torba GASPARI o wartości 139 zł za FREE!!!! SKLEP ? Niska Cena

a może lepiej Thermal Pro od Cybera?

Thermal Pro nie na każdego zadziała, jedni mają konkret kopa i czują pełną moc a na drugich w ogóle nie działa...

Lepiej już może Thyrotherma?

Opublikowano

Na razie spróbuję Thermala przez miesiąc i najwyżej później zarzucę Thyrotherma :thumbup1:

---------- Post dopisany 13-08-2012 at 18:11 ---------- Poprzedni post napisany 08-08-2012 at 08:14 ----------

Które Amino polecacie, bo swojego już nie moge łykać bo ma przeokrtuny smak :kwasny:

59 ZŁ ? Dymatize BCAA Complex 2200 - 200 kaps. SKLEP ? Niska Cena

48 ZŁ ? MHP BCAA 3300 120 tab. 4-1-1 Leucyna !! NOWOSC SKLEP ? Niska Cena

69 ZŁ ? Bio Tech USA 3P Amino Matrix - 240 tabl. SKLEP ? Niska Cena

Opublikowano

:hi:

Dzisiaj miałem przygodę na treningu...i zagipsowany teraz siedzę do połowy :doh::facepalm:

Opublikowano

Hahaha co się stało się :decayed:

Opublikowano

Bark mi wyskoczył przy wyciskaniu :facepalm: nastawiłem sobie sam ale tak yebało że pojechałem na sor...no i mnie zagipsowali :facepalm:

Opublikowano
Bark mi wyskoczył przy wyciskaniu :facepalm: nastawiłem sobie sam ale tak yebało że pojechałem na sor...no i mnie zagipsowali :facepalm:

O żesz ku :shock3: To ile wyciskałeś :decayed:

Opublikowano

właśnie mało bo zaczynałem dopiero 70kg ale miałem za nisko stojaki ustawione i przy odkładaniu prawą ręką nie trafiłem i przeciągnęło mi do tyłu :doh: wszystko z własnej głupoty i pośpiechu :facepalm:

Opublikowano

ja kolego tak zakończyłem swoją przygodę z siłką, bark mi wyjeb.....

tylko że mnie nie zagipsowali tumany i teraz mam coś z obojczykiem ze się rusza trochę i ręka boli od czasu do czasu jak mocniej coś obciążę

ja robiłem ostatnie powtórzenie i się na nim skończyło

Opublikowano
Na razie spróbuję Thermala przez miesiąc i najwyżej później zarzucę Thyrotherma :thumbup1:

---------- Post dopisany 13-08-2012 at 18:11 ---------- Poprzedni post napisany 08-08-2012 at 08:14 ----------

Które Amino polecacie, bo swojego już nie moge łykać bo ma przeokrtuny smak :kwasny:

59 ZŁ ? Dymatize BCAA Complex 2200 - 200 kaps. SKLEP ? Niska Cena

48 ZŁ ? MHP BCAA 3300 120 tab. 4-1-1 Leucyna !! NOWOSC SKLEP ? Niska Cena

69 ZŁ ? Bio Tech USA 3P Amino Matrix - 240 tabl. SKLEP ? Niska Cena

:eusathink::eusathink::eusathink:

Opublikowano

tylko że mnie nie zagipsowali tumany i teraz mam coś z obojczykiem ze się rusza trochę i ręka boli od czasu do czasu jak mocniej coś obciążę

ryzyko "zawodowe" :facepalm: jakoś to może będzie...

A tym czasem mam 14dni L4, jadę się regenerować na wybrzeże :whistling::decayed:

Opublikowano

ryzyko "zawodowe" :facepalm: jakoś to może będzie...

A tym czasem mam 14dni L4, jadę się regenerować na wybrzeże :whistling::decayed:

hahaha to po to sobie bark wybiłeś :grin:

Opublikowano

hehe nie, nie :decayed:

Opublikowano

spoko nikomu nie powiemy :thumbup1:

:decayed:

Opublikowano

No szybko,szybko.Ja też kibluje 4 tydzień.Yebaniutki kręgosłup+ debilne pomysły serii z maxymalnym obciążeniem .Robienie siły wyszło mi bokiem.Nasłuchałem się bzdur o krótkich i ciężkich treningach dla ektomorfików i .... g*wno. Naderwany biceps,łokcia dotknąć nie mogę,nastawianie gręgosłupa.

Nigdy więcej się nie pokuszę na trening w stylu siła wykonywany solo.To porażka na starcie.A było k*rwa tak pięknie.

Opublikowano

bo sile robic trzeba umić

Opublikowano

siemanko panowie

mam takie pytanko ilu z was robi treningi FBW? chodzi mi m.in. o odmianę HST?

czy takie ułożenie treningu będzie odpowiednie: Trening HST

a może polecicie coś lepszego na zrobienie suchej masy mięśniowej przy jednoczesnym zgubieniu tłuszczyku?

aktualnie lecę na splicie + aeroby + spalacz tłuszczu + normalne żarcie ale z ograniczonym tłuszczem i węglami

Opublikowano
bo sile robic trzeba umić

No robiłem 5 tydzień,ostatni.Rozgrzewki extra długie.Siła szła pięknie ,aż byłem w szoku.Pewnie chodzi ci o brak chemii,czy amatorszczyznę? Bo z siłownią mam do czynienia od 15 latek,oczywiśie z przerwami pół/pół niech będzie.I trochę swój organizm znam.Nawyki ,dporacowuje,ale żle naprawdę nie jest.Większość ćwicze sam bo koncentruje się na technice i ćwiczeniu wogóle.Progres mam zadowalający mnie bardzo i satysfakcję że to nie woda.A wogóle to mam to głęboko bo po miesiącu nie spadłem nawet deko,a obwody szybko wrócą;),taka zaleta ćwiczenia na sucho.A wiesz dlaczego mam to jeszcze głębiej,bo dziś był w końcu TRENING ,haahaaaaaaa!! I nie byłolipy!!

A tak nawiasem to tylko niskopienni nie mają problemów z kręgosłupem.Jak się ma dwa metry to tak na 99% się coś załapie.Ja mam stary uraz z pracy ,który czasem o sobie da znać przy niefortunnym ruchu i tyle,wiem że muszę uważać i ĆWICZYĆ,bo twardym trza być;))))

Opublikowano

Ja po 3 tygodniowej przerwie wczoraj bylem na silowni, myslalem ze przy FBW zejde tam :decayed: Troche odpuscilem z kg i bardziej na rozciagniecie polecialem, to zakwasy dzis lekkie mam :wink: . Jeszcze z 1 trening polece lajtowo i bede sie odchudzał :doh: . Postaram sie dieta i aerobami i fbw zleciec troche z waga i musze dopracowac brzuch, pal go licho niech strace z 3 kg. Za to w zime troche przymasuje :banan: ( Myslicie ze twister z fitplaya bedzie dobrym zakupem do wieczornego krecenia sie w domu po 15 min? Do tego ABS albo bieganie )