Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie z czym jecie twaróg chudy? Ja go nie lubię a wiem, że muszę zacząć go jeść. Jedyna postać pod jaką go trawię to z cukrem i makaronem :decayed: Może macie jakieś pomysły co by go osłodzić?

Polecam super sposób na biały chudy ser: Kostka chudego sera, szklanka chudego mleka i jak ktoś musi płaska łyżeczka słodziku w proszku całość miksujesz w blenderze i wychodzi pyszny shake do picia:) zamiast słodzika można garść owoców.

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja wcinam 150g białego chudego sera zawsze rano z miodem :decayed:

Opublikowano

Z miodzikiem też lubię choć z rano coś szybciej wchłanialnego wskazane.

Opublikowano
Panowie z czym jecie twaróg chudy? Ja go nie lubię a wiem, że muszę zacząć go jeść. Jedyna postać pod jaką go trawię to z cukrem i makaronem :decayed: Może macie jakieś pomysły co by go osłodzić?

Polecam super sposób na biały chudy ser: Kostka chudego sera, szklanka chudego mleka i jak ktoś musi płaska łyżeczka słodziku w proszku całość miksujesz w blenderze i wychodzi pyszny shake do picia:) zamiast słodzika można garść owoców.

nienawidzę białego sera ale przed chwilą zrobiłem w/w szejka z jagodami i potwierdzam, bardzo smaczne :decayed::wink:

Opublikowano

Ja właśnie pije z czarną porzeczką, troszkę kwaśne ale za to ile wit C:) bezcenne. Bananowe polecam dla mnie najlepsze. Dosładzałeś słodzikiem? Ja mimo że lubie biały ser to takie szejki pije od dawna, wyparły ser w czystej postaci hehe. Tylko trzeba dać sporo mleka bo wychodzi gęste jak da sie za mało.

Opublikowano

Ja dałem szklankę mleka na ok 150g sera, bez slodzika :wink:

Opublikowano

Bo ja daje ok 250-270 g sera więc musi być troche więcej mleka.

Opublikowano

Kurde biały ser w postaci szejka :eusathink: Bo ja nienawidzę samego sera. Jeśli dodam chociaż trochę cukru to rewelka ale samego nie zjem. Tak samo ze szypiorem, też nie ruszę :wink: Chyba pozostaje mi najbardziej sprawdzony sposób dla mnie, czyli ser + makaron + łyżeczka cukru :decayed:

Opublikowano
Bo ja daje ok 250-270 g sera więc musi być troche więcej mleka.

Jutro rano też dowalę całą kostkę :decayed: dzisiaj to tak na spróbowanie czy przełknę :whistling::decayed:

Opublikowano

Tzieland spróbuj szejka a zobaczysz.

Opublikowano

zaden ser nie zastapi miesa...posilek bez miesa to jak sex bez kobiety

Opublikowano

:thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1:

nie rozumiem tych co cwicza i nagle staja sie wegami masakra pacany!!

Opublikowano

Też jestem mięsożercą :wink: i nie odstawie go pewnie nigdy :wink: a to że czasem coś innego wpadnie na talerz to może tylko po to żeby nie zbrzydło w kółko to samo... :wink:

Opublikowano

A kto żre cały dzień mięso?? Bez jaj,panowie.Też nie mam dnia bez mięsa,tak samo jak i bez góry warzyw :) Ale popieram przedmówcę,że nie tylko padliną człowiek żyje.A według zasad powiedzmy zdrowego odżywiania to mięsko jest najlepiej przyswajalne dopiero póżnym popołudniem i jedzenie go wcześniej bardzo wydłuża czas jego trawienia,i nie jest wykożystane na maksa;)

Twarożek można jeszcze opierd*lić jak nadzienie do naleśników,czyli pomieszany z cukrem(miodem) i żółtkiem,oraz śmietaną ale niekoniecznie.

Tzeland-zamiast makaronu i cukru kup sobie STEWIĘ,to słodzik ale naturalny,zdrowy,smaczny i nie ma aspartamu więc oszczędza flaki.Ja nie słodzę nic,ale w rodzinie tego używają.Spróbój nie pożałujesz,bo kalorii mało a słodsze od cukru;))

---------- Post dopisany at 13:50 ---------- Poprzedni post napisany at 13:47 ----------

Twarożek z cebulą lub czosnkiem też zajebioza.Do tego natka pietruszki.

Opublikowano

:thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1:

nie rozumiem tych co cwicza i nagle staja sie wegami masakra pacany!!

akurat weganie nie jedzą sera :decayed:

w serze mamy pełnowartościowe białko zwierzęce, po za tym kto napisał ze je cały dzień tylko ser ? a ile razy dziennie można jeść non stop mięso...

Opublikowano

caly dzien caly tydzien caly miesiac caly rok ja tylko miecho!!!!! czasem tylko co innego

Opublikowano

ja teraz jem tylko 5 posiłków więc w 2 z nich jest biały ser a pozostałe 3 mięcho, nie przepadam za serem ale przygotowanie szybkie :decayed:

Opublikowano

jak robisz ten ser zapodaj przepis

Opublikowano

sam ser z miodem :decayed: idę na łatwiznę, jestem leniwy jeśli chodzi o przygotowywanie posiłków :grin:

Opublikowano

kto poleci dobrego spalacza (sprawdzonego), dostępnego w Polsce oczywiście :P może cos z KFD? Spalacze Tłuszczu / Odchudzanie / SKLEP KFD.pl

i co myślicie o tej promocji 49 ZŁ ? Bio Tech USA Fat Burner Super 100 tab. + Thermo Drine 60 caps. za FREE SKLEP ? Niska Cena

158 ZŁ ? Dyma Burn + Thyroburn + Torba GASPARI o wartości 139 zł za FREE!!!! SKLEP ? Niska Cena

a może lepiej Thermal Pro od Cybera?