Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie mialem dwa tyg przerwy od barkow i nadal ten sam problem :/ Ewidentnie czuc jakies wiezadla czy przyczepy miesni. Bo to nie jest bol miesni.

W sumie odkad pamietam to lewy bark zawsze byl jakis taki slabszy i zawsze byl jakis bol. Ale teraz to padaka straszna

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zacznij moze wbijac w barki?:naughty:

---------- Post dopisany at 16:59 ---------- Poprzedni post napisany at 16:58 ----------

ja od kad zaczalem ladowac kujawki po barach ,bardzo ladnie pracuja

Opublikowano

Hmmm kuszaca propozycja :-D

Opublikowano
Wlasnie mialem dwa tyg przerwy od barkow i nadal ten sam problem :/ Ewidentnie czuc jakies wiezadla czy przyczepy miesni. Bo to nie jest bol miesni.

W sumie odkad pamietam to lewy bark zawsze byl jakis taki slabszy i zawsze byl jakis bol. Ale teraz to padaka straszna

Też tak miałem. Kinesiotaping na bark..5 dni i 2 miesiąc bez bólu. A wcześniej klata na skosie była dramatem.

Na rehabilitację musiałbym czekać 6 miechów na uszkodzenie kaletki podbarkowej. Ból najbardziej dokuczliwy na lawce leżąc, na rozpiętkach.. później nawet chłód mu przeszkadzał i napierdala.

Opublikowano

Spróbuję :thumbup:

Opublikowano

Mały wydatek..więcej wydasz na maści :wink:

Ja kleiłem takie plastry rozgrzewające, maści i uja to dało. Teraz cisnę barki i nie wnikam. Raz ja jakiś czas strzyknie, ale minuta i przechodzi :good:

Kurfa Panowie ja mam chyba coś z jelitami..bo czasami jak coś zjem to mi brzuch wy***rdoli i wyglądam jak słonica w 20 miesiącu ciąży :facepalm:

Opublikowano

widzialem to u topowych kulturystow , za duzo gh uzywasz :decayed:

Opublikowano

Co za kurfa gh ? :decayed:

Opublikowano

hormon wzrostu, k**wa nie udawaj aniolka koksiarzu :grin:

Opublikowano

Piotrek tutaj nikt nie bierze. Wszystko natural!!!

Opublikowano

naturalny to jestem ja i jogurt :decayed:

Opublikowano

łaahaha :grin:

Opublikowano

od wczoraj betaalanina z kreatyną activlaba :) włos się jeży już przed treningiem :) naprawdę polecam

Opublikowano

Nie ma to jak siła woli :)

Opublikowano

Po ponad dwóch miesiącach przerwy spowodowanej podwichnięciem barku powrót na siłke i rozczarowanie :facepalm: Bark dalej yebie, ale tylko na siłowni - w pracy też noszę dużo większe ciężary na barku i tak nie boli a na siłowni czuje blokade.. Przy innych cwiczeniach raczej bezproblemu,ale bary..:facepalm: Ponboczku, kiedy to minie

Opublikowano

Plecy dojebane :D

Zrobiłem ciekawe ćwiczenie (wielką serię) proponowane przez dr Jim'a Stoppani. Mianowicie ściąganie szerokiego drążka w siadzie połączone z trzech ćwiczeń. Najpierw nachwytem najszerzej do karku, następnie troszkę wężej nachwytem do klatki, a na koniec wąsko na szerokość barków podchwytem do klatki. Dobra pompa ;)

Opublikowano

Dla mnie drążek zawsze rządził ;) 10 kg na pasie a w ostatniej serii 6 powtórzeń i dobicie czterema po zdjęciu obciążenia :D

Opublikowano

Oczywiście podciąganie nachwytem szeroko jest na sam poczatek. Najpierw dwie serie rozgrzewkowe bez obciążenia. Później dwie serie z 5 kg. Później dwie serie z 10 kg. I po jednej z 15 kg i 20 kg

Opublikowano

Dobij w połowie ostatniej bez obciążenia . Niech ktoś ci zdejmie zobaczysz jaka pompa :) .

Opublikowano
Dobij w połowie ostatniej bez obciążenia . Niech ktoś ci zdejmie zobaczysz jaka pompa :) .

Spróbuję na pewno ;)