benio85 Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 witam trochę się zagalopowałem i kupułem radio sony xplod gt33u a te radio nie ma wyjść z tyłu do chinch na wzmacniacz i chciałbym zasięgnąć opini waszej czy dało by rade wlutować końcówki w radiu jakoś to dobrze przerobić Proszę o opinie jak byście wy to widzieli Pozdrawiam
talib1990 Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 witam trochę się zagalopowałem i kupułem radio sony xplod gt33u a te radio nie ma wyjść z tyłu do chinch na wzmacniacz i chciałbym zasięgnąć opini waszej czy dało by rade wlutować końcówki w radiu jakoś to dobrze przerobić Proszę o opinie jak byście wy to widzieli Pozdrawiam za 20-30 zł kupisz adaptery które z wyjść głośnikowych zrobią ci 1x RCA http://allegro.pl/hurt-brak-w-radiu-wyjscia-na-tube-kup-adapter-i1317767210.html
benio85 Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Opublikowano 19 Listopada 2010 no tak zastanawiałem się nad tym ale czy to zda egzamin??
aju Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 a masz inne wyjście? chyba że ktoś Ci polutuje chinch bezpośrednio na płytę radia jeśli się da .... ale to już lepiej kupic taką przejściówkę... albo kupić wzmacniacz który ma wejście "po wysokiej" czyli bezpośrednio z głośników
Obsession Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 no wiele wzmacniaczy ma takie wejścia wysokonapięciowe, można też zastosować adapter tylko pamiętaj, że to już nie będzie to samo co wyjście przedwzmacniacza
kamil Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Lepiej to sprzedaj i nie kombinuj. Oszczędzisz sobie przynajmniej niepotrzebnej frustracji.
Rekomendowane odpowiedzi