quadysz Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 nie ma sprawy milej zabawy ustaw w ustawieniach pogodowych toru przed wyscigiem medium clouds albo heavy clouds, mowie ci czad
Remik-A4 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Opublikowano 16 Listopada 2013 ...tak tez zrobie ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:18 ---------- do AC to przydala by sie taka kamera z kokpitu w pCarsie ma byc taka :0 w AC juz jest podobna kamera BARDZO :shock3: realna ...mody powstaja praktycznie " codziennie " dzwieki, textury itp. uzytkownicy poprawiaja gre oraz wydawcy Swietne COMBO lepszy bedzie efekt Real ps. za 6 dni bedzie oficjalny update dla AC - nowe tory, samochody itp.
makiGS Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 ja pobrałem assetto chciałem zobaczyć jak to na moim złomie będzie chodziło ale jest ale nie odpala się steam jakiś błąd wywala :-/
quadysz Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 ja pobrałem assetto chciałem zobaczyć jak to na moim złomie będzie chodziło ale jest ale nie odpala się steam jakiś błąd wywala :-/ jezeli nie kupowales a pozyczales tylko to najprawdopodobniej musisz dociagnac jeszcze kraczora, albo zainstalowac wszystkie dodatkowe rzeczy z ktoregos tam katalogu, nie pamietam, ja w sumie rozwazalem "pozyczenie" ale ostatecznie lepiej kupic :D:D
baraka Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 No wlasnie jak ustawic taka kamere w AC Assetto Corsa - Ferrari 458 Ultra Graphics @ Imola - YouTube Cos pewnie trzeba sciagnac??
remus_kraków Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 ja pobrałem assetto chciałem zobaczyć jak to na moim złomie będzie chodziło ale jest ale nie odpala się steam jakiś błąd wywala :-/ jezeli nie kupowales a pozyczales tylko to najprawdopodobniej musisz dociagnac jeszcze kraczora, albo zainstalowac wszystkie dodatkowe rzeczy z ktoregos tam katalogu, nie pamietam, ja w sumie rozwazalem "pozyczenie" ale ostatecznie lepiej kupic :D:D ja tez pożyczyłem i mam to samo. błąd związany z "steam". wyczytałem że trzeba poinstalować wszystko z katalogu "_CommonRedist" ale to nic nie daje. jakieś pomysły tylko nie takie żebym poszedł do sklepu po oryginał.
Remik-A4 Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Opublikowano 19 Listopada 2013 oryginal AC ...chodzi bez problemu:wink: Steam nie dziala... ale to nie przeszkadza w odpaleniu gry
quadysz Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 u mnie tez ori, ale sprawdzalem opcje pozyczki ze tak powiem :D dociagnij cracka i bedzie ok, tylko bedzie sie wywalac przy ustawianiu kontrolerow chyba
Remik-A4 Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Opublikowano 19 Listopada 2013 Nasz rodak fajne skiny pod AC robi - Skins - Lotus 49 - Lotus 99T | RaceDepartment Forums ... wszystko dziala bez problemu metoda kopiuj / wklej... wiec kazdy to ogarnie wyglada to tak 2x click duze foto. ---------- Post dopisany at 01:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:07 ---------- No wlasnie jak ustawic taka kamere w ACAssetto Corsa - Ferrari 458 Ultra Graphics @ Imola - YouTube Cos pewnie trzeba sciagnac?? aby ustawic inaczej kamere podczas jazdy zmieniamy wartosci w pliku .ini camera_onboard.ini file [GFORCES] MIX=-0.002,-0.0110,-0.0025 LAG=0.8
remus_kraków Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 oryginal AC ...chodzi bez problemu:wink: Steam nie dziala... ale to nie przeszkadza w odpaleniu gry ale ten steam wywala się przy próbie instalacji a nie odpalania gry.
Remik-A4 Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Opublikowano 21 Listopada 2013 ... juz Steam dziala wiec mozna smialo instalowac gre ---------- Post dopisany 21-11-2013 at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany 20-11-2013 at 20:10 ---------- ...wczoraj bawilem sie italia swietnie sie prowadzi :kox:polecam Oczywiscie wszystko wylaczone trakcja, abs itp. dopiero na 4ce sie troche uspokaja Bardzo realny model jazdy foty 2 x klik rozmiar 1920x1080 ps. jutro dojda nowe auta + tory... pierwszy update AC
quadysz Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 aaa czyli mugello i drifttrack, ferrari p4/5, zonda r i jakis lotus, mogliby jeszcze dorzucic sciganie sie chociaz z AI ale tez ujdzie
Remik-A4 Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Opublikowano 21 Listopada 2013 Jestem ciekaw Marek jak te resoraki bedzie sie prowadzic ...to sa poczatki AC wiec wiele nie ma Pelna wersja hmmm... strzelam w wakacje lub nastepne Swieta ...ale do tego czasu wyjdzie juz troche modow Najwazniejsze, ze gra ma potencjal, jazda daje wielka radoche ...mozna z wlasnej strony przy niej grzebac poprawiajac fabryke
baraka Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 A o rFactor 2 zapomnieli??Tu tez widze ze bedzie za***ista przyjemnosc z jazdy....
Remik-A4 Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Opublikowano 22 Listopada 2013 ... nie mialem przyjemnosci wiec sie nie wypowiadam ale slyszalem bdb opinie o rFactor2 Jezeli chodzi o grafike to kazda samochodowa gra wypada zdecydownie slabiej niz pCars :shock3: wliczajac w to AC Od 20 min jest dostepny update Assetto Corsa ...mysle, ze kazdy sim racer powinien zobaczyc jak sie jezdzi w AC ...dobra update na pokladzie wiec odpalam AC
quadysz Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 ja tez juz mam update zainstalowany, a rfactor 2 nawet demo jest, zapomnialem o nim na smierc mialem kiedys go kupowac ale sie zastanawialem nad opcja czy na rok czy lifetime i zapomnialem o tym
Remik-A4 Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Opublikowano 22 Listopada 2013 jak jest demo to z checia sprawdze Marek ten update AC zabral Ferrari Italia czy mnie sie wydaje ??? jak do tej pory moja ulubienica w AC ps. Zonda strasznie sie trzyma toru... ... ok juz jest 458 Italia nie bylo jej przez chwile bo dodali nowe kolory
quadysz Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 jest jest ale jakos wlasnie po zondzie ta italia nie trzyma sie toru w ogole probowalem zdobyc to osiagniecie 1.55.60 na imoli 458 italią ale jeszcze mi troche brakuje jakies 3s :/ ta zonda to kurde jest potwor
Remik-A4 Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Opublikowano 22 Listopada 2013 noooo italia 458 ...dobra musze zobaczyc jaki czas bedzie u mnie jak do tygodnia nie odpisze to znaczy, ze dalej jade ciekawa pozycja kamery w AC ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ---------- 1.55.60 na imoli 458 italią ale jeszcze mi troche brakuje jakies 3s :/ tu rowniez jest ten sam czas ... nie dam rady u mnie jest +21 trzeba cwiczyc dalej i przyznam ze jest to bdb czas ps. teraz juz wiem dlaczego sie rozchorowales
baraka Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Jezeli chodzi o grafike to kazda samochodowa gra wypada zdecydownie slabiej niz pCars No tak.Tylko ilu osobom w Polsce pojdzie to na max settingu i full hd.Raczej niewielu osobom
Rekomendowane odpowiedzi