wosiek Opublikowano 17 Października 2007 Opublikowano 17 Października 2007 przy demontażu foteli i wstawianiu skórky zauważyłem że z tylnej kanapy wychodzi taki kabelek z wtyczką jak od air bagów... co to jest?? ktoś się orientuje?? ps. fotele na sprzedaż,sory za ot
Gumballer Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 Witam Powiedz mi ile chcesz za ten zestaw bo akurat szukam??A ten kabelek to lekka zagadka
wosiek Opublikowano 19 Października 2007 Autor Opublikowano 19 Października 2007 400zł to jest minimum... Takie sprawy na PW a nie w dziale technicznym.
Gumballer Opublikowano 23 Grudnia 2007 Opublikowano 23 Grudnia 2007 I co nikt nie wie co to jest ??Bo tez to mam u siebie a ciekaw jestem
goose Opublikowano 25 Grudnia 2007 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Ten kabelek jest od srodkowego (zamontowanego w oparciu) pasa bezpieczeństwa - pirotechniczny sie chyba nazywa.... przy uderzeniu moduł airbag podaje napiecie i zapala ładunek wybuchowy ktory popycha metalowe kulki w takiej rurce zwijajac pas a zarazem dociagaja do fotela pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi