pisky Opublikowano 17 Października 2007 Opublikowano 17 Października 2007 Drodzy klubowicze, Zapewnie jak i wielu z was, ja rowniez mieszkam w UK. Wkrotce zamierzamy cala rodzina wybrac sie do domu rodzinnego na urlop. Przesledzilem kilka watkow na temat swiatel, min. ten: http://upload5.postimage.org/315576/photo_hosting.html i nie jestem pewien czy musze naklejac te naklejki czy nie? Jezeli mialbym uszkodzic swiatla to z pewnoscia ta opcja odpada Chce po prostu byc feer wobec innych na drodze i nie oslepiac ich moimi 'angielskimi' swiatlami. Co powinienem zrobic? Pisky
wojtas-audi Opublikowano 17 Października 2007 Opublikowano 17 Października 2007 Moj brat ostatnio byl w sierpniu w PL i nie naklejal, nie oslepialo to az tak bardzo
Doman13 Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 Ja bym naklejał, też tak miałem kiedyś przyjechałem do Polski samochodem z kierą po drugiej stronie i na autostradzie A4 pod Wrocławiem oślepiłem jakiegos nerwowego kierowcę. Ten w podziekowaniu włączył długie (chyba xenony), po tej akcji przez chwile nic nie widziałem Stanąłem wtedy na pierwszym parkingu i białą taśmą elektryczną zakleiłem światło I od tej pory nikt mi długimi po oczach nie przygrzał
ykk Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 Z tego co wiem.. Naklejanie dotyczy tylko lamp niesoczewkowych (bez gladniego klosza), A B6 ma gladkie klosze.. Z tylu lamp powinna byc jakas przekladnia do przestawiania z wersji wyspiarskiej na kontynentalna..
pisky Opublikowano 22 Października 2007 Autor Opublikowano 22 Października 2007 No wlasnie, mam gladkie klosze. A szukalem przelacznikow i ni chu... [br]Dopisany: 19 Październik 2007, 17:27 _________________________________________________Czy ktos moze wie w ktore miejsce mam nakleic te nalepki na klosze? Ktos juz zasugerowal ze jest w instrukcji, lecz ja owej nie posiadam. Na necie tez nie ma. Pomozcie. Pisky
w00 Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Hej. Jedz do pierwszego lepszego warsztatu samochodowego gdzie robia MOT'a i tam ci powiedza gdzie dokladnie powinienes przykleic tasmeksy Pozdrawiam
pisky Opublikowano 22 Października 2007 Autor Opublikowano 22 Października 2007 Ok, dziex za dobre rady :th: Pisky
lukaszr Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Chyba temat wyczerpany. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi