karolina Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 Witam wszystkich kolegów!!! Mój alarm dodatkowy oprócz seryjnego to TYTAN. Ostatnio zauważyłem pewien problem związany z tym że jak zamykam autko to po paru chwilach sam się otwiera, ten czas reakcji otwarcia od momentu zamknięcia jest rózny. czasami jest to 5min a czasami pare godzin a nieraz stoi całą noc i jak rano sprawdzam auto jest zamkniete. ale jak auto zamykam z pilota seryjnego(kluczyka) to niemam teo problemu tylko że to dopiero sprawdzam od dziś niewiem jak będzie przez kolejne dni. p.s nieudało mi sie znależc podobnego problemu na forum właśnie skończyłem przeszukiwanie i nic. Czy ktoś miał podobny problem HELP HELP Mam AC i spie spokojnie tylko że to jest już denerwujące jak wracam a auto jest otwarte. Porawiam czekam na jakieś podpowiedzi
pre_pl Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 ej no. niedawno mnie pytałaś gdzie zrobić alarm, więc na 100% wiem że niedawno go dołozyłaś. Jedź do nich jeszcze raz, bo coś może spaprali...
karolina Opublikowano 19 Października 2007 Autor Opublikowano 19 Października 2007 ten co mam to robił mi kumpel ale niestety niema go w kraju. I dlatego sie pytałem o jakiegoś dobrego fachowca. Pozatym byłem juz u jednego i jak zaczął pieprzyć głupoty to sie zabrałem z tamtad. dlatego mam pytanie czy sam mogę sprawdzic(co jest nie tak) jak mi ktos doradzi albo bym podskoczył do kogoś godnego polecenia
lukas81 Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 Sluchaj ja na Twoim miejscu nie bralbym sie za elektryke sam tym bardzie po nawigacji pozdro
Rekomendowane odpowiedzi