sproket1 Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 witam wszystkich........mam taki problem urwala mi sie linka od otwierania przedniej maski....czy ktos wie jak to teraz otworzyc zeby nie psuc przedniego grilla.dzieki i pozdrawiam
cayenne Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 Było na forum.I raczej nie ma takiej opcji. Chyba, że znajdziesz jakiegoś speca. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,2097.0.html
sproket1 Opublikowano 22 Października 2007 Autor Opublikowano 22 Października 2007 dzieki serdeczne za pomoc pozdrawiam-chyba trzeba szukac nowego grilla na ebay-u
wit.s Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Chyba jednak nie koniecznie grilla. U mnie jak sie zerwała - rozbierali nadkole. Podobno gdzieś w przednim błotniku jest plastikowy element, który łączy dwa kawałki linki i to on najczęściej się rozlatuje. U nie trwało kilka godzin i kosztowało chyba coś ze 3 stówy - nic nie zepsuli. Nie jestem przekonany, czy w B6 są większe różnice
sproket1 Opublikowano 29 Października 2007 Autor Opublikowano 29 Października 2007 witam wszystkich.linka juz naprawiona:) zrobilem tak jak mowil vit s. dostalem sie do linki po zdjeciu prawego nadkola a potem otworzylem ja zdejmujac dolna pokrywe oslony silnika (ta plastikowa)bylo ciezko ale sie udalo.na szczescie linka nie byla zerwana tylko spadla z zaczepow przy zamku dzieki wszystkim za pomoc pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi