Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Audik Solara Gwint Xen Spryski itp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedy masz delegację w nasze rejony? :grin:

Opublikowano

Chyba w Tym roku powinna juz byc :facepalm: Mowisz ze na zywca chciałbys porównac to co kiedys widziałes :kox:

To zaczaruje ktos pedzelikiem i wałeczkiem Tą rejke :jerk: chyba ze doczekamy sie pozniejszej jesiennej sesji jak juz by sie halo załozyło , na gładko zdenio zrobiło i rurki zasadziło :jerk:

Opublikowano
Chyba w Tym roku powinna juz byc :facepalm: Mowisz ze na zywca chciałbys porównac to co kiedys widziałes :kox:

To zaczaruje ktos pedzelikiem i wałeczkiem Tą rejke :jerk: chyba ze doczekamy sie pozniejszej jesiennej sesji jak juz by sie halo załozyło , na gładko zdenio zrobiło i rurki zasadziło :jerk:

:banan: tylko wcześniej pisz bo własnie śląsk zwiedzam :grin: te delegacje :facepalm:

Opublikowano

Ja własnie z dolnego ślaska wrócił :kwasny:

Opublikowano

dytsansy mi tu brakuje, ale fura profi :jerk:

Opublikowano
pal tam tego excela wycieraj rejke :decayed:

done:wink:

http://speedy.sh/DV56Q/DSC09059a.jpg

Opublikowano

no to teraz Solar może wysłać ładnie fotkę :decayed:

Opublikowano

wysyłaj maila ze zdjęciem do mnie na [email protected], tylko napisz nick :wink:

Opublikowano

Pany poszukuje koncówek tłumika.Doradzicie cos :wink:

Opublikowano

cisnij te forumowe jak wszyscy :decayed: a na powaznie tak szybko jak do mnie przyszly tak szybko wyszly..... wykonanie tragedia ale z drugiej strony za ta cene czego mozna sie bylo spodziewac..... mam koncowki od eski i bede je chcial upchnac u siebie

Opublikowano

zdrowo wygląda :wink: tylko tablica albo out albo na swoje miejsce bo przyczepianie jej parę cm niżej niż ori mija się z celem :wink:

Opublikowano

Dla Odzczepnego misków tak na razie musi chyba zostac. Z czasem mam zamiar zrobic na gładko wneke i włozyc magnesy :decayed:

---------- Post dopisany 17-09-2013 at 14:42 ---------- Poprzedni post napisany 15-09-2013 at 16:27 ----------

Moja tez chyba idzie do Zyda :confused4:

---------- Post dopisany 23-09-2013 at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany 17-09-2013 at 14:42 ----------

553145_521703877915213_1089932398_n.jpg

Z młodsza siostra :wink:

Opublikowano

lubie to!

Opublikowano

no to kliknij w to bo nie widze jakos :decayed:

1010876_521703887915212_388045855_n.jpg

Opublikowano

no i tak ma byc :jerk: to teraz trzeba zaprosic chłopaków z klubu to polubienia fanpage https://www.facebook.com/DobraFuraBo?ref=ts&fref=ts niech zobacza jak sie bawi lubelszczyzna :decayed:

---------- Post dopisany 01-10-2013 at 14:02 ---------- Poprzedni post napisany 24-09-2013 at 00:07 ----------

Wiśnia mozesz tam flaszke zaczać juz chłodzic :decayed: bo przyjezdzam w odwiedziny :D

Opublikowano

prawdopodobnie po niedzieli lece ba bydgoszcz :decayed:

Opublikowano

no to będzie spot :banan: