czorny_07 Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 i tak macie dobrze, bo u mnie na wiosce nie idzie wtórnika wyrobić, byłem złozyc wniosek o kwadratowa tablice, w urzędzie przeszło, a przyszła płaska, trzeba przejerestrować auto, żeby otrzymać kwadratową tablice.. ja już jestem po podwójnym zabraniu dowodu, za miedzy innymi wystajace koła, obrys, brak rejestracji i trują dalej
przemciotorun Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 i tak macie dobrze, bo u mnie na wiosce nie idzie wtórnika wyrobić, byłem złozyc wniosek o kwadratowa tablice, w urzędzie przeszło, a przyszła płaska, trzeba przejerestrować auto, żeby otrzymać kwadratową tablice.. ja już jestem po podwójnym zabraniu dowodu, za miedzy innymi wystajace koła, obrys, brak rejestracji i trują dalej bo pewnie idiota/idiotka nie zaznaczyla ze ma byc kwadratowa! co to za laska wydac kwadratowa jak i tak ze nia placisz.... pamietam ze na wniosku jak skladasz o wtornik koles co przyjmowal wniosen na gorze napisal duzymi literami "TABLICA KWADRATOWA"
slepy Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 i tak macie dobrze, bo u mnie na wiosce nie idzie wtórnika wyrobić, byłem złozyc wniosek o kwadratowa tablice, w urzędzie przeszło, a przyszła płaska, trzeba przejerestrować auto, żeby otrzymać kwadratową tablice.. ja już jestem po podwójnym zabraniu dowodu, za miedzy innymi wystajace koła, obrys, brak rejestracji i trują dalej bo pewnie idiota/idiotka nie zaznaczyla ze ma byc kwadratowa! co to za laska wydac kwadratowa jak i tak ze nia placisz.... pamietam ze na wniosku jak skladasz o wtornik koles co przyjmowal wniosen na gorze napisal duzymi literami "TABLICA KWADRATOWA" albo dwurzędowa:wink:, tez miałem przyjemność z nimi jakiś czas temu:grin:
czorny_07 Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Ale to ja wypełnianiem wniosek i było zaznaczone dwurzędowa, babka jeszcze do mnie ze na wniosku jest kwadratowa a przyszła płaska...
slepy Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Ale to ja wypełnianiem wniosek i było zaznaczone dwurzędowa, babka jeszcze do mnie ze na wniosku jest kwadratowa a przyszła płaska... trzabyło nie przyjmować
mrogal Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 niestety tak juz musi zostac http://img9.imageshack.us/img9/3720/1gtz.jpg Podziwiali auto? no ostatnio swieca wieczorem po kolach paczą a jeden mowi ryyy słaby naciag :polew:
czorny_07 Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Ale to ja wypełnianiem wniosek i było zaznaczone dwurzędowa, babka jeszcze do mnie ze na wniosku jest kwadratowa a przyszła płaska... trzabyło nie przyjmować leży w urzędzie do dziś, bo dowiedziałem sie o tym telefonicznie, tylko nic dalej z tym nie zrobie
slepy Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Ale to ja wypełnianiem wniosek i było zaznaczone dwurzędowa, babka jeszcze do mnie ze na wniosku jest kwadratowa a przyszła płaska... trzabyło nie przyjmować leży w urzędzie do dziś, bo dowiedziałem sie o tym telefonicznie, tylko nic dalej z tym nie zrobie to jakiś pojepany urząd, trzabyło do jakiegoś wyższego urzędasa uderzyć, Solar sorki za OT, ładnie fota wyszła, ze tej naszej blaszki nie zmniejszą to normalnie masakra, szkoda że nie da się wziąść motocyklowej:kwasny:
_Solar_ Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ja tez we wniosku musiałem podkreslic ze tablica musi byc kwadratowa bo tak oszołomy by pewnie zrobili prostokatna..Sam jestem Ciekaw czy by wyrobili mniejsza tablice rejestracyjna tak jak do bziuka ---------- Post dopisany 19-12-2013 at 17:07 ---------- Poprzedni post napisany 01-11-2013 at 17:54 ---------- dzis na aucie zawitał mały cieszacy oko modzik
Kowi87 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 szału ni ma, auto masz świcące a dajesz matową folie:thumbdown: wymieniaj słupki na wersje z polifta
_Solar_ Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 na chwile obecna lepiej jest tak niz było... zakryły sie jakies nierownosci podrapania i ten wyblakły kolor... z czasem sie cos ogarnie na inny desin ---------- Post dopisany 04-01-2014 at 01:49 ---------- Poprzedni post napisany 19-12-2013 at 17:42 ---------- No i z nowym rokiem pojawiła sie juz Czwórka z przodu
_Solar_ Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2014 e tam dopiero sie silnik ledwo dotarł dobrze
czorny_07 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 e tam dopiero sie silnik ledwo dotarł dobrze jeszcze termostat dużego obiegu nie załączył
mrogal Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Patrz jaki spostrzegawczy on tera z termostatem na bieżąco aż za bardzo
czorny_07 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Patrz jaki spostrzegawczy on tera z termostatem na bieżąco aż za bardzo
slepy Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 wypchaj koła, i grill z rsa:wink:, strasznie wysoki ten bagaj:kwasny:
_Solar_ Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Opublikowano 25 Maja 2014 na dniach przymierze 20 mm zobaczyny jak bedzie wygladac. gril z czasem tez mysle ze zawita na pokład
Rekomendowane odpowiedzi