Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BRD] Green Forfiter ;] zmartwychwstanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Topor dawaj fotosy :decayed:

Opublikowano

a zdjęcia to co - same się wkleją? :naughty:

zdjęcia są, ale zderzaka ani grill jescze nie ma aucie, czekaja na swoja kolej;p ...ostatnio wpadło kilka niemałych wydatkow więc byłem ograniczony finansowo i mody zeszły na drugi plan. (nowy EGR, nowa zwrotnica, i czyszczenie wtryskow z gratisem dwuch wgniotek na błotniku... Aso panowie... ) [br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 00:08_________________________________________________tak w ogole to szukam jakieś ładnej felgi do forfitera 18-19"... jakies propozycje?

Opublikowano

a co sie stalo, ze zwrotnice wymieniales?

Opublikowano

przy ostniej wymienie sprezyn, mechanik chyba przesadził z młotem i palnikiem przy górnej srubie przy 2 sworzniach i niestety pekła, - z początku myślalem ze to przegub -wydawało to takie same dzwieki no ale coż poradzić;p... bardziej boli mnie jednak buba pozostawiona na błotniku przez ASO...

Opublikowano

no i co teraz z tymi wgniotami, przyznali się sami czy Ty zauważyłeś, będą naprawiać ?

Opublikowano

zuważyłem to dopiero po powrocie do domu, auto było mokre przy odbiorze i nie rzuciło mi sie to w oczy,

Jednak Pan XXXX przyjął to do wiadomości, wysalem fotki i czekam na odpowiedz.

Opublikowano

Mi ostatnio spodobały sie fele od slr-a

http://allegro.pl/nowe-felgi-mercedes-slr-polerowany-rant-18-piekne-i1688362644.html

Może ma ktoś duże zdjęcie b7 na tych felach w 18"???

No i troche oklepane rs6, ale w 18" wygląda :good:

http://allegro.pl/nowe-felgi-audi-rs6-18-5x112-raty-bajeczne-i1712942653.html

A z tymi wgniotami to masakra :wallbash:

Opublikowano

topor, biore od Ciebie stara zwrotnice ! masz ja jeszcze ? potrzebuje takiej na wzor zeby dorobic sobie oslony pod tarcze :confused4:

Opublikowano

topor, biore od Ciebie stara zwrotnice ! masz ja jeszcze ? potrzebuje takiej na wzor zeby dorobic sobie oslony pod tarcze :confused4:

w środę bedzie ona zdjeta z auta więc mogę ja wyslac.;)

Opublikowano

w środę bedzie ona zdjeta z auta więc mogę ja wyslac.;)

PW :)

Opublikowano

Topor te wgniotki usuwają bez malowania magicy :kox: tylko podobno jedna wgniotka 100 ;([br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 22:02_________________________________________________http://www.s-plus.pl/bez_lakierowania/?sid=

Znam kolesia co w 6h robi całe auto po gradobiciu i na pewno nie kasuje 100zł za wgniotkę, znowu inny gościu robił mi wgniecenia na masce za 30zł :cool1:

Opublikowano

jakies namiary...?:)

Opublikowano

Znam kolesia co w 6h robi całe auto po gradobiciu i na pewno nie kasuje 100zł za wgniotkę

tyle, ze jak masz po gradobiciu 50 wgniotek, to i po 20PLN za wgniotke bedzie dobrym zyskiem :naughty:

Opublikowano

jakies namiary...?:)

Ten pierwszy to chyba w poniedziałki jest w Opolu, tel. 601611770. Ten drugi to koło Bielska mieszka 516106774 zadzwoń, zapytaj bo takie nr. mam w tel. :wink4: Podstawa to dany element nie może być ponownie lakierowany, bo może lakier zerwać.

Fly za całe auto wołają 1500-2000zł ale lepiej to niż szpachla, a takie auto można dużo taniej kupić i zrobić :wink4:

Opublikowano

Z tego co pamietam chyba Cuber takie wgnioty u siebie wyciagal w B7 :wink4: Nawet dawal gdzies namiary na forum :mysli:

Opublikowano

Z tego co pamietam chyba Cuber takie wgnioty u siebie wyciagal w B7 :wink4: Nawet dawal gdzies namiary na forum :mysli:

Może być że to ten kolo z okolic`Bielska, bo z tego co mówił miał swego czasu zlecenia w salonach samochodowych w Krk :wink4:

Opublikowano

Co do felg to polecę felgi z Lambo gallardo, coś takiego:

Albo najrozsądniejsze i chyba najpiękniejsze do Audi czyli wzór RS4:

[url=http://moto.allegro.pl/5x112-et-42-rs-evo-r19-vw-audi-skoda-seat-i1737128904.html

Opublikowano

ja za wyciąganie ok 7 małych wgniotek zapłaciłem 100zł, wszystko zależy od wgniecenia i dojścia do niego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...