Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Opony całoroczne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

stoję dziś w korku osiedlowym.. sam nie wierzę, co jest grane myślę, osiedle nie duże...

wychodzę z auta idę kawałek żeby zobaczyć co się stało a tam piękna audi a4 b6 kombi 1,9tdi wraz z całą rodziną 4 osoby w tym dwoje małych w fotelikach.... audi nie może wjechać na parking bo zakopało się w paru cm koleinach, patrzę dokładniej a tam letnie oponki do tego w stanie agonalnym, no ale nic najważniejsze że w bagażniku był nowy telewizor :polew: i parę innych klamorów

Opublikowano

stoję dziś w korku osiedlowym.. sam nie wierzę, co jest grane myślę, osiedle nie duże...

wychodzę z auta idę kawałek żeby zobaczyć co się stało a tam piękna audi a4 b6 kombi 1,9tdi wraz z całą rodziną 4 osoby w tym dwoje małych w fotelikach.... audi nie może wjechać na parking bo zakopało się w paru cm koleinach, patrzę dokładniej a tam letnie oponki do tego w stanie agonalnym, no ale nic najważniejsze że w bagażniku był nowy telewizor :polew: i parę innych klamorów

żal :facepalm:

ale popatrzmy tak na to ile trzeba dać za ten wielosezon??

dokładasz kilka-kilkanaście złotych i śpisz spokojnie nie warto??

Dobra jeździsz ty na ale np dajesz żonie czy dziewczynie samochód np z dziećmi i co nie wolał byś być spokojny??

Dlamnie to bez sensu :wallbash:

Opublikowano

opony całoroczne to jedna wielka kupa :thumbdown:

mamy w firmie jedno auto na całorocznych i jest tragenia zimą, latem to jeszcze latem ale zimą :thumbdown:

chyba ze nie jezdzisz za duzo to jeszcze mozesz sie pokusic ale zwróć uwage na swoje bezpieczeństwo i nie zakładaj całorocznych :good:

Opublikowano

Mam takie opony a audi a4 1,9TDI i sa super, jezdze nimi juz 2 rok.

Opublikowano

Mam takie opony a audi a4 1,9TDI i sa super, jezdze nimi juz 2 rok.

ile robisz km rocznie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a ja zastanawiam się nad bieżnikowanymi...z tego co zauważyłem to te klocki i lamelki to bardziej miękkie i ostre są od tych w nowych fabrycznych zimówkach(gdzie cena niedużo większa) i na błocie - śniegu powinno być lepiej ale z drugiej strony autko będzie pływało na suchym asfalcie albo bez śniegu. Ktoś z Was ma już jakieś rozeznanie i doświadczenia?

Opublikowano

Jeździłem kiedyś na bieżnikowanych zimówkach Profil. Na mokrym było ok, ale na śniegu zachowywały się wyraźnie gorzej i myślę że winna była kiepska mieszanka gumowa bo każdy zimowy bieżnik jakoś sobie powinien ze śniegiem radzić. Na suchym mocno pływały i szybko je zjadało. Co do wielosezonów to do miejskiej eksploatacji powinny wystarczyć, w trasie trzeba uważać bo takie np. Navigatory Dębicy potrafią niemile zaskoczyć, ale da się sprawnie jeździć. Mimo wszystko dwa komplety opon są lepszym rozwiązaniem, wielosezonówki to dla oszczędnych, najlepiej niedużo i wolno jeżdżących.

Opublikowano

W tej chwili nowe opony nie są aż tak kosmicznie drogie, nie powinno się na tym oszczędzać (mówię o typowych rozmiarach).

A jeśli ktoś kupuje felgi np. 18" i go potem nie stać na opony to powinien wrócić do 15-stek i kołpaków - nowe 15-stki będą tańsze niż używane 18-stki.