Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SHIFT 2: Unleashed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

A co w tym złego? Ja kupuję te tytuły na których mi zależy by się rozwijały, niezależnie czy robi je EA, M$ czy jakaś garażowa firemka. EOT

Opublikowano

no dobra, JAK SIE GRA? FIZYKA!?

opisywac wrazenia, bo chce kupic po wyplacie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Dobrze :good: Prowadzenie bardzo dobre, bardziej poszło w kierunku Forzy, graficznie podrasowany Shift, masa ustawień, pełna telemetria. Jeśli podobał Ci się pierwszy Shift, to na kontynuacji nie powinieneś się zawieść :hi:

Opublikowano

Podobal sie bardzo, ale w momencie jak wlaczylem Forze, to zapomnialem o nim :kox:

Opublikowano
  • Autor

Masz to szczęście że masz Forze, dla mnie na PC Shift jest nie do podyebania :kox: Nie ma w swojej klasie konkurentów i powoli sprawdza się to co prorokowałem jakiś czas temu... seria Shift ma aspiracje bycia odpowiednikiem GT, FM dla blaszaków :>

Na dniach będziemy mogli się dokładnie przyjrzeć nowemu Shiftowi i zweryfikować te proroctwa :decayed:

Opublikowano

True True.. za 30 min Będę miał Ordzinał :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Gdzie można już kupić?

Opublikowano

u mnie...hehe... pre-order z gram.pl :naughty: dzwonili do mnie i juz jest do odbioru paczuszka :evil:

Opublikowano
  • Autor

Aaaa... był ktoś może w MediaMarkt czy już rzucili?

Opublikowano
:slina: :slina: Gra Miazga....do Shifta 2 trzeba się nauczyć inaczej jeździć niż w GT5...... Filmik nagrałem Frapsem 1min 700mb!! kurna.... jak uda mi się zmniejszyć zapodam...bo 700mb na Yt będzie szło wieki :angry:
Opublikowano
  • Autor

Nosz k'mać :kwasny: czmychnąłem do MM po Shifta, chcę instalować a po podaniu klucza wyskakuje mi komunkat, że gra będzie dostęna 31.03 :wallbash:

Opublikowano

haha Autolog będzie Dostępny 31.03 :D

Filmik 700MB na Yt... 3h wrzucania :kwasny: specjalnie dla was :D

Opublikowano
  • Autor

Kurcze dziwna sprawa... dostałeś jakąś pre-order edition którą można odpalić wcześniej? Też uruchamiasz grę z Download Managera? (w sumie to bez znaczenia, bo z shift2u.exe również chce aktywacji).

Opublikowano

Edycja Limitowana ..tak ale nie wpisałem tego kodu :D anulowałem .. i jest git.. wpisze dopiero 31 marca :D bo będzie dostępny Autolog

Opublikowano
  • Autor

Wiesz ja również anulowałem i tylko tak mogłem zainstalować grę. Chce aktywacji przy próbie odpalenia gry...

Opublikowano

Ale zbicie :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Ciul... będzie na weekend :evil: a teraz musze szybko pokończyć wszystko inne co mam na tapecie :naughty:

Opublikowano

Powiem tak Dziwne W uja...ja gram... a ma Oryginał :D ...nie wiem Reniu co masz nie halo....ja jak instalowałem to normalnie...potem ten kod wiec tak samo jak miałem w Crysis 2 .tam wpisałem kod z Limited Edition :D i banglało...tu nie wpisywałem...i nie przypisałem do Konta gry tzn nie rejestrowałem ..weź spróbuj wyłączyć EA Downloadera....i może net...i może pomoże .....kurka ja gram więc ty też powinieneś..

Opublikowano
  • Autor

Bez downloadera gra i tak odpala aktywator. Człowiek w dobrej wierze od razu przypisał grę do własnego konta a tu kwiat :dziura:

Opublikowano

Reinstal ...i nie przypisuj.... i Będzie Śmigać :gwizdanie: