Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SHIFT 2: Unleashed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekawe jak wam sie spodoba sterowanie :!: :mysli::polew:

bo na padzie jest :thumbdown: - pad xbox 360

Gorzej jak w pierwszej części :?:

Bo nie wie wiem czy Sobie zabawę psuć i bez kiery się tą gierką bawić :mysli:

Opublikowano

ciekawe jak wam sie spodoba sterowanie :!: :mysli::polew:

bo na padzie jest :thumbdown: - pad xbox 360

Gorzej jak w pierwszej części :?:

Bo nie wie wiem czy Sobie zabawę psuć i bez kiery się tą gierką bawić :mysli:

bez kiery lipa :confused4: przekona sie o tym przynajmniej wiekszosc :wink4:

teraz juz rozumiem dlaczego w ustawieniach jest 6-7 kierownic :cool1:

moze kiepsko ida :polew:

Opublikowano

A możesz porównać to do jedynki :?:

Lepiej, gorzej :?:

Nigdy nie grałem na kierze więc porównanie typu pad-kiera nie wiele mi mówi...

Opublikowano

w jedynce o niebo lepsze jezeli chodzi o pad :>

wlaczajac gre zauwazysz, ze sterowanie " buja" i jest dosc " plynnie opoznione" :wink4:

moze komus to nie bedzie przeszkadzac...

ale kiera bardziej tu pasuje moim zdaniem :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Ja wczoraj poustawiałem pod siebie kierę i jeździ się pięknie. Trzeba się wczuć bo jeździ się inaczej niż w jedynce... z każdym kolejnym kółkiem miałem większego banana na twarzy.

Coś czuję że dzisiaj nocka z Shiftem przede mną :cool1:

Opublikowano

a czy przelaczenie na wewn/ kamere nie pomaga przy padzie?

Opublikowano
  • Autor

Na wewnętrznej kamerze w ogóle na padzie nie mogłem zmieścić się w drodze :decayed:

Nie ma co narzekać bo kumpel śmiga na padzie i bardzo fajne czasy wykręca, wszystko jest kwestią przyzwyczajenia.

Opublikowano

ja znow w jedynce na odwrot , jak mialem zewnetrzna kariere to przewaznie juz po pierwszym zakrecie lapalem takie bujanie ze konczylo sie " w rowie " :)

Opublikowano

Ogólnie na kierze gra się bardzo fajnie, tylko ja mam problem z driftami :D Ktoś już sobie poradził? Może jakieś wskazówki co do driftowania ? :)

Opublikowano
  • Autor

Trening... dużo treningu, kamera ze środka, manualna skrzynia.

PS. mi na razie tez nie wychodzi :polew:

Opublikowano

Mnie też te Drift nie wychodzi...Ogólnie Shift 2 raczej jest tylko Na kierze grą ...bo na Padzie ew na klawie nie widzę sensownej gry :kwasny: . i jedynie Jazda z środka( Kasku) jest Miazga :slina: :slina: udał się ten Shift :naughty:

Opublikowano

Ogólnie na kierze gra się bardzo fajnie, tylko ja mam problem z driftami :D Ktoś już sobie poradził? Może jakieś wskazówki co do driftowania ? :)

Drift sam w sobie trudny nie jest, tu bardziej chodzi o ustawienia kierownicy tak żeby dało się driftować. Też mam z tym problem :thumbdown:

Opublikowano

Jutro jade do Saturna po nowego Shifta... :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Ja jeżdżę na logitech G25, trzeba wrzucić 3 i jakoś próbować operować gazem i delikatnie kręcić kierownicą :D Nawet wychodzi, próbowałem ustawień kierownicy na 900 stopni obrót i na 200,270 i najlepiej jest na 900 jak dla mnie.

Opublikowano
  • Autor

Ja polecam do driftowania podłączyć pada na defaultowych nastawach :cool1: Na kierze to był masochizm, teraz to pis of kejk :kox:

Opublikowano

Kupilem, pogralem i poki co nie jestem zachwycony... zobaczymy jak przejade troche wiecej niz 6-8 wyscigow.

Poki co to model jazdy w FM3 bije tego z Shifta/ow.

Opublikowano
  • Autor

Ja się wjeździłem i gra się bardzo przyjemnie, na kierze trochę zabawy miałem z ustawianiem ale już jest git, za to do driftu podłaczam pada na defaultowych ustawieniach, śmigam jak DK :evil:

[edit]

Osiągnąłem 20 lvl kierowcy i nie nabijają mi się punkty EXP. To już maks czy dalej w zawodach będzie nabijało?

Opublikowano

No nie wiem, pogralem, wieczorem zagralem z bratem w FM3 i inna bajka... czuje, ze jade autem!

W Shiftcie mam wrazenie, ze musze walczyc tylko zeby nie wyjechac na zakrecie w pole... nie czuc nadsterownosci, nie uczc w ogole auta.... ale moze bedzie lepiej.

Opublikowano
  • Autor

Mój tip... pobaw się nastawami kiery ;)[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 12:39_________________________________________________[br]

[edit]

Opublikowano

Opinie na temat tego NFSa są bardzo podzielone - wg. jednych totalna porażka od EA a dla drugich świetna gra. Poprzedni Shift jak na razie jest moją ulubioną grą samochodową i liczę, że druga część mnie nie zawiedzie. Boję się tylko wysokich wymagań sprzętowych... :thumbdown: